Kikapcs

Lenyűgöző látványt nyújtottak a naplementében a hőlégballonok, sőt, az egyik csapat jóvoltából nem mindennapi élményben lehetett részük az alsóvárosiaknak

Végre kedd délután a rossz időt követően felszállhattak a hőlégballonok Szegeden. Nem is kellett több Olvasóinknak, csak úgy özönlenek hozzánk a szebbnél szebb ballonos fotók. Legutóbb a naplementében lenyűgöző látványt nyújtó színes lufikról kaptunk egy csokorra valót, de, mint Olvasónk, Zoltán beszámolt róla, az egyik csapat jóvoltából nem mindennapi élményben lehetett részük az alsóvárosiaknak, testközelből vehették ugyanis szemügyre az egyik csodás ballont a szlovák Hugo csapatnak köszönhetően.

Végre felszállhattak a hőlégballonok, s azóta sorra kapjuk a szebbnél szebb fotókat tőletek:

Ám a sornak még nincs vége. Szemfüles Olvasóink – Sándor és Katalin -, a naplementében is lencsevégre kapták a káprázatos esti fényekben tündöklő ballonokat. Mutatjuk is őket!

A SZLOVÁK HUGO CSAPAT HATALMAS ÖRÖMTELI MEGLEPETÉST SZERZETT AZ ALSÓVÁROSIAKNAK

“Nem lehet betelni a hőlégballonok látványával, és azzal sem, hogy a versenyzők mindenkire nagy szeretettel gondolnak. A mai napon ugyanis a Mátyás térre is elvitték a ballon feelinget, hogy azok is láthassák, akik éppen nem tudnak a messzi mezőkre, vagy akár a repülőtérre eljutni. Láttunk nagymamákat, nagypapákat, akik legalább olyan nagy csodálattal figyelték a hatalmas léggömböt, mint ahogyan az unokáik, a szlovák Hugo csapatnak köszönhetően. Fantasztikus látvány, komolyan” – írta szerkesztőségünknek Zoltán, akitől fotókat is kaptunk a nem mindennapi látványról:

EGYIK OLVASÓNK SAJÁT KERTJÉBŐL ÉLVEZHETTE A BALLONOK CSODÁS LÁTVÁNYÁT

Mint Olvasónk, Ilona írta nekünk, hatalmas élményben lehetett része: a saját kertje végében volt ma ugyanis a versenypont, oda kellett a pilótáknak ledobni egy jelzőpálcát. Természetesen ő is megörökítette a ballonok égi táncát:

@szeged365

Csodás ballonok mindenhol Szeged egén! Olvasónk saját kertjében kapta lencsevégre őket!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365
@szeged365

Csodás ballonok mindenhol Szeged egén! Olvasónk saját kertjében kapta lencsevégre őket!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb