Kikapcs

Ez valami csodálatos volt! Egyszerre szállt fel 120 hőlégballon Szegeden, a Ti fotóitokon keresztül mutatjuk, milyen volt a hatalmas lufik csütörtöki repülése

Csütörtökön volt talán a Hőlégballon Világbajnokság leglátványosabb része: délután ugyanis egyszerre szállt fel mind a 120 ballon a Szegedi Repülőtérről. A program eredetileg pénteken lett volna, de a várható rossz időjárás miatt előrébb hozták azt egy nappal a szervezők.

Természetesen ma is kaptunk tőletek sok-sok fantasztikus képet a hőlégballonok repüléséről, melyeket máris mutatunk nektek!

Olvasónk, Nándor zseniális képein nyomon követhetjük a felszállástól a röptükig csodálatos ballonokat:

Edina pedig nem csupán fotókkal örvendeztetett meg bennünket, nagyon cuki videót is kaptunk tőle az egyik legkisebb hőlégballon rajongóról:

@szeged365

Csütörtökön is felszálltak a hőlégballonok! Edina nem csupán fotókkal örvendeztetett meg bennünket, nagyon cuki videót is kaptunk tőle az egyik legkisebb hőlégballon rajongóról!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Olvasónk, Brigitta lencsevégre kapta, ahogy egy nagy fekete lufi emelkedik a magasba:

@szeged365

Ismét felszálltak a hőlégballonok! Olvasónk, Brigitta lencsevégre kapta, ahogy egy nagy fekete lufi emelkedik a magasba!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Facebook oldalunkra is nagyon sok fantasztikus képet küldtetek, amiért ezer hála Nektek!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb