Kikapcs

Káprázatos látvány vár ránk: ma 120 hőlégballon emelkedik a magasba együtt, mutatjuk, honnan

A pénteki rossz időjárás előrejelzés miatt egy nappal előbb, azaz ma 120 hőlégballon emelkedik a magasba együtt a Szegedi Repülőtérről, tudatták közösségi oldalukon a szervezők.

A Hőlégballon Világbajnokság egyik leglátványosabb momentuma következik: ma délután pazar látványban lesz részünk, ugyanis együtt emelkedik majd a magasba mind a 120 hőlégballon. A programot eredetileg péntekre tervezték a szervezők, ám a várható esős időjárás miatt előrehozták azt egy nappal, így csütörtök délután kényeztethetjük a szemünket a csodás, színes ballonok közös repülésében.

Mielőtt útra kelsz, hogy megnézd a ballonok felszállását, pár fontos infó, amit érdemes tudnod:

  • a látogatókat a Maty-ér (502-es út) felőli oldalon ingyenes parkolóval várják a szervezők,
  • kapunyitás: 16:30,
  • várható felszállás: 17:00 és 18:00 között.

Hozzátették, jelenleg az időjárás nekünk kedvez és fel tudnak szállni a ballonok de ez bármikor változhat! Minden fontos változásról ITT értesítik az érdeklődőket. Érdemes időben érkezni, mert a körülmények változása esetén megeshet, hogy a hőlégballonok előbb szállnak fel.

Addig is, hoztunk nektek pár szenzációs hőlégballonos képet a szerdai repülésből. Nagyon köszönjük a képeket Kucsora Gábornak!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb