Kikapcs

A pilóták nem tudnak felszállni az utolsó versenynap délutánján, ezzel véget ért a Hőlégballon Világbajnokság Szegeden

“Sajnos az történt amire számítottunk: a pilóták nem tudnak felszállni az utolsó versenynap délutánján. Reméljük legközelebb sokkal kegyesebb lesz hozzánk az időjárás!” – írták a szervezők péntek délután közösségi oldalukon.

Sajnos az időjárás nem tette lehetővé, hogy péntek délután még egyszer láthassuk a sok-sok színes ballont Szeged egén, így a reggeli repülésük volt az idei verseny utolsó felszállása.

Az elmúlt napokban azért káprázatos látványban lehetett részünk, ahogy a sok-sok hőlégballon betöltötte Szeged egét, alábbi cikkeinkben tudod felidézni, milyen volt a ballonok tánca felettünk:

SAJNOS A REPÜLŐNAPOK ELMARADNAK IDÉN SZEGEDEN

“Sajnálattal tudatjuk veletek, hogy a rendkívül kedvezőtlen időjárás-előrejelzés miatt szeptember 13-14. között, a közönség és a közreműködők biztonsága érdekében kénytelenek vagyunk lemondani. Hidegfront, eső és viharos szél: ezt ígéri a hétvége időjárása, ami lehetetlenné teszi, hogy Szeged legnagyobb légiparádéját megtartsuk. Az utolsó pillanatig reménykedtünk abban, hogy kegyes lesz hozzánk az időjárás, mostanra azonban, nézve az előrejelzéseket és szakemberekkel is konzultálva kiderült, hogy figyelemmel a közönség és a pilóták biztonságára, kénytelenek vagyunk lemondani a légi attrakciót. A következő hetek bizonytalan időjárása miatt, a rendezvényt a 2024-es évre törljük. Bízunk azonban abban, hogy a jövő évben ismét megkapja a SZIA a felszállási engedélyt és be tudjuk pótolni az idei elmaradt rendezvényt is.”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb