Kikapcs

Hosszú, bormámoros esték a Dóm téren? Utazz Tempó Taxival a Bor térre és zsebelj be értékes nyereményeket

Folytatja egész éves jó szokását a Tempó Taxi (490-490), a város ikonikus taxitársasága még az év elején tett ígéretet arra, hogy minden hónapban értékes nyereményeket sorsolnak ki azok között, akik velük utaznak. Szerdán startol a Bor tér, ezért a Tempó Taxinál megújították a szeptemberi nyereménypakkot, amit akár Te is megszerezhetsz, amennyiben iOS vagy Android applikáción keresztül rendelsz Tempó Taxit.

Szeptemberben is tovább hasít a Tempó Taxi nyereményjátéka, melynek keretében rengeteg értékes nyereménnyel árasztják el az utasaikat. A szeptemberi nyereménypakk is meglehetősen ütősnek ígérkezik: novemberben egy fergeteges Michael Jackson show érkezik Szegedre egyenesen a londoni West Endről, ami egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt, ide szintén nyerhetsz egy 2 fős belépőt, amennyiben velük taxizol, de még egy 10.000 Ft értékű utazást is bezsebelhetsz. Íme, a teljes csomag:

  • 10.000 Ft értékű taxiutalvány
  • 2 fős belépő a novemberben Szegedre érkező Michael Jackson show-ra
  • és egy Szeged365-ös bögrét is

A fergeteges Michael Jackson showról bővebben az alábbi Szeged365 cikkekben írtunk, sőt, az esemény kapcsán a Kökényessy Katalinnal, a turné magyarországi szervezőjével is beszélgettünk:

Ahhoz, hogy a Tempó Taxi szeptemberi nyereményeit megszerezd, nincs sok dolgod, csak ennyi:

  • Töltsd le a Tempó Taxi app-ot,
  • utazz szeptemberben (is) Tempó Taxival,
  • és kis szerencsével húzd be a következő pakkot, a fenti nyereményekkel!

A Tempó Taxi applikációt az App Store-ból vagy Google Play áruházból éred el, ha pedig telefonon rendelnél taxit, tárcsázd a 490-490-et!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb