KikapcsVideo365

Teltház, könnyek és nevetés: FullAnyuuuu előadása ismét nagyot szólt Szegeden! A szegedi motivációs előadó országos turnéra készül (videó)

Péntek este ismét teltház előtt lépett színpadra FullAnyuuuu a „Nőnek lenni nem könnyű” című előadásával Szegeden. A humorral és őszinte pillanatokkal teli esemény után a rajongók szívet melengető üzenetekkel köszönték meg az élményt. A közönségből sokan erőt és vigaszt találtak az előadásban, amely a női lét kihívásait, nehézségeit és szépségeit mutatta be. FullAnyuuuu-t az előadás után kérdeztük, aki elárulta: hatalmas büszkeség és elismerés, hogy országos turnéra készülhet.

FullAnyuuuu „Nőnek lenni nem könnyű” előadása ismét nagy sikert aratott a szegedi közönség körében. Az esemény után záporoztak a megható üzenetek, amelyekből kiderült, milyen sokat jelentett a közönség számára az este. Nemcsak a nevetés volt központban, hanem az is, hogy az emberek erőt és támogatást kaptak a műsor által. A végén a szűnni nem akaró vastaps is mutatta: felejthetetlen élményt kaptak a szegediek és a Szegedre utazó FullAnyuuuu közösség tagjai.

Pénteken FullAnyuuuu ismét színpadra lépett Szegeden, és a „Nőnek lenni nem könnyű” című előadásával megtöltötte a Móra Ferenc Múzeum gyönyörű dísztermét. A videón jól látszódik, hogy Munkácsy Mihály elképesztő festményei között igazán varázslatos volt ez az este is. A teltházas eseményen a női lét mindennapi kihívásait boncolgatta, humorral és őszinte vallomásokkal fűszerezve. Az előadás után özönlöttek a rajongói üzenetek, amelyeket FullAnyuuuu is megosztott. Az egyik néző így fogalmazott: „Olyan szép emlék ez nekem… vigasztaló… erőt adó… köszönöm az élményt!” Az előadásról készült egy kis összefoglaló videó is:

A mostani előadás különleges üzenete az volt, hogy a nehézségek ellenére, amelyekkel a nők szembenéznek a mindennapokban, a humor és a közösség ereje segíthet megbirkózni velük. A közönség soraiból sokan jelezték, hogy a műsor nemcsak szórakoztató volt, hanem mélyen megérintette őket. Egy másik rajongó így írt FullAnyuuuu-nak: “Jajj Niki! Köszönöm, hogy ismerhetlek, hogy megismerhettelek téged és nem csak FullAnyuuuu-t ismerhetem és nem csak őt ölelhettem meg ma, hanem NIKIT! Én legalábbis így érzem és elképesztő volt, hogy több, mint egy órán át úgy tudtál folyamatosan beszélni, hogy egy korty víz sem kellett. ;)”

FullAnyuuuu nemcsak a színpadon áll helyt, hanem számos jótékonysági akcióval is támogatja a közösséget. Szegeden már több alkalommal segített rászoruló családoknak és gyermekeknek, de külön figyelmet szentel a bántalmazott nők támogatására is. Az influenszer személyes figyelemmel és törődéssel is segíti azokat, akiknek erre a legnagyobb szüksége van. Példamutató munkája sokak számára ad erőt és reményt a nehéz időkben. 

A női lét mindennapi kihívásai már évszázadok óta jelen vannak a társadalomban, de az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb figyelmet kaptak. Az ilyen jellegű előadások, mint FullAnyuuuu-é, arra hívják fel a figyelmet, hogy nem vagyunk egyedül a problémáinkkal, és hogy mindig van erő, amire támaszkodhatunk – legyen az egy közösség, egy barát, vagy egy ilyen inspiráló esemény, mint a „Nőnek lenni nem könnyű”. Az ilyen pillanatok segítenek megtalálni azokat a forrásokat, amelyek erőt adnak a mindennapokhoz. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb