Kikapcs

Akvarell, pasztell, toll: “szívből alkotó” szegedi művész kiállítása nyílik hamarosan a Petőfi-telepi Művelődési Házban

Október elsején 17 órai kezdettel nyílik meg a Petőfi-telepi Művelődési Házban Fodor Henriett, szegedi művész szívből alkotó mini tárlata. Az akvarell, pasztell és toll alkotásokat egészen október 11-ig ingyenesen lehet megtekinteni.

A kiállítást október elsején 17 órakor Szombathelyi Árpád festőművész, író nyitja meg. A megnyitón fuvolán közreműködik Laukó Tünde. Mint Fodor Henriettől megtudtuk, a képek többnyire régi, szegedi épületeket, épületrészleteket ábrázolnak. A tárlat ingyenesen megtekinthető a művelődési ház nyitvatartási idejében.

HENI MÁR LÁNYÁVAL KÖZÖSEN IS BEMUTATKOZHATOTT

Mint tavaly megírtuk, huszadik alkalommal rendezték meg a Petőfi-telepi Művelődési Ház kiállítótermében az Amatőr Alkotók Kiállítását 50 kézműves alkotó részvételével. A kiállítás különlegessége, hogy munkatársunk, Fodor Henriett, a Szeged365 grafikusa is a kiállítók között volt, ráadásul lányával, az ötödéves grafikus Kutas Lilivel együtt mutatkoztak be festményeikkel az eseményen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb