Mindenmás

Extrém helyzet, extrém megoldás: a Nextend Cleaning Kft. Szegeden is elérhető!

A Nextend Cleaning Kft. már évek óta a szegedi tisztaság fellegvára. Most azonban még egy szinttel feljebb léptek! Az extrém takarítás világa speciális eszközöket és engedélyeket igényel, hiszen a baleseti és haláleseti helyszíneket csak profi szakemberek hozhatják helyre. Tudd meg, miért a Nextendet érdemes választani, ha igazán szakszerű megoldásra van szükséged!

Az extrém takarítás komoly felkészültséget igénylő feladat, különösen, amikor baleseti vagy haláleseti helyszínekről van szó. A szegedi Nextend Cleaning Kft. ebben a kihívásokkal teli iparágban is helytáll, hiszen speciális eszközökkel és vegyi anyagokkal látja el a veszélyes biológiai anyagok eltávolítását. A cég különleges tanúsítvánnyal rendelkezik, ami biztosítja, hogy munkájuk nemcsak alapos, de minden egészségügyi előírásnak is megfelel.

A Nextend Cleaning már korábban is bizonyított Szegeden. Például egy korábbi cikkünkben bemutattuk, hogy hogyan varázsoltak újjá egy autószalont: a Ford Hovány Szeged lenyűgöző tisztasága mögött is a Nextend profi csapata áll​. Aki lemaradt erről az esetről, olvassa el a részleteket itt:

Az extrém takarítást nem lehet bárkire bízni, hiszen biológiai veszélyforrásokkal – vérrel, testnedvekkel – találkoznak a helyszínen, amelyeket csak speciális eszközökkel és anyagokkal lehet eltávolítani. Ezért is fontos, hogy engedéllyel rendelkező, professzionális céget válasszunk. A Nextend Cleaning Kft. nemcsak alapos, de a biohazard tisztítás szakértője is

Kevesen tudják, de a baleseti és haláleseti helyszínek tisztítása speciális engedélyeket igényel, és a Nextend profi csapata az egyik kevés olyan vállalkozás Szegeden, akik ezzel rendelkeznek. A céljuk, hogy a helyszínt visszaállítsák eredeti, lakható állapotába, biztosítva ezzel az ott élők egészségét.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb