GasztroVideo365

Narancs, rozmaring és egy csipet egzotikum: Kóstold meg a Bobby’s Dream koktélt a Napfény Műteremben! (videó)

Ha valami igazán különlegesre vágysz ősszel, a Napfény Műteremben megismerkedhetsz a Bobby’s Dream koktéllal, amely a híres Bobby’s Schiedam Dry Gin alapjaira épül. Ez az egzotikus ízekkel és frissítő gyömbér sörrel készülő ital tökéletes választás lehet egy nyugodt esti vacsorához vagy egy baráti összejövetelhez. Nézd meg videónkat, hogyan készítjük el ezt a különleges koktélt, és merülj el a Napfény Műterem varázslatos világában!

A Napfény Műterem most ősszel is egy különleges gasztronómiai utazásra invitál: itt a Bobby’s Dream, amely minden érzéket megmozgató koktélként azonnal az itallap egyik sztárjává vált. Ez az egyedi kreáció nem másra épül, mint a világhírű Bobby’s Schiedam Dry Gin-re, mely egy holland-indonéz fúziót testesít meg. A Bobby’s gin igazi különlegessége abban rejlik, hogy a hagyományos holland jenever technikáit ötvözi indonéz fűszerekkel, mint a citromfű, szegfűszeg, fahéj és kockabors. Az eredmény? Egy lenyűgöző, egzotikus ízvilág, amelyet a bátor koktélrajongók és a kalandvágyó italimádók imádnak​.

A Bobby’s Dream receptje egyszerű, de nagyszerű: jég, friss narancs, 4 cl Bobby’s Schiedam Dry Gin, és mindezt gyömbér sörrel öntik fel. A koktél narancsszelettel és friss rozmaringgal van díszítve, így nem csak ízében, hanem megjelenésében is igazán elegáns​.

Miért érdemes beülni a Napfény Műterembe ősszel is? Mert itt nemcsak a gasztronómia szárnyal: az italok terén is mindig találhatsz valami különlegeset. A Napfény Műterem híres arról, hogy nem csak a szegedi kulturális élet egyik meghatározó színtere, hanem a koktélok terén is kiemelkedő választékot kínál. Ha egy finom vacsora mellé valami igazán különlegesre vágysz, a Bobby’s Dream tökéletes választás. Ez az ital nemcsak egy frissítő koktél, hanem egy igazi utazás az ízek világában.

Ősszel, amikor a napfény kissé visszahúzódik, nincs is jobb, mint egy meleg, barátságos helyre beülni egy jól elkészített koktéllal a kezedben. A gyömbér sör frissítő pezsgése, a gin egzotikus fűszerei és a narancs citrusos jegyei tökéletes harmóniában egyesülnek ebben az italban, amely garantáltan felmelegít belülről.

Tudtad? A gin és a gyömbér sör kombinációja nem új keletű, de a Bobby’s gin különleges fűszereinek köszönhetően ez a változat egészen új szintre emeli ezt a párosítást. A gyömbér sör enyhe csípőssége tökéletesen kiegészíti a ginben található szegfűszeg és kockabors pikáns ízeit, míg a rozmaring friss illata tovább fokozza az élményt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb