KikapcsMindenmás

Már dübörög a XIV. Dorozsmai Tökfesztivál: este érkezik az ÁMOKFUTÓK!

Szegeden már hagyománnyá vált, hogy ősszel a Dorozsmai Tökfesztivál színes programokkal és ínycsiklandó ételekkel várja az érdeklődőket. A mai nap sztárjai a halfőző verseny, a Supamono koncert és az Ámokfutók, de a gasztronómia kedvelőinek sem kell unatkozniuk: Tanács Attila mesterszakács különleges zöldségfaragó bemutatót tart!

A XIV. Dorozsmai Tökfesztivál már javában zajlik, és a mai napra is izgalmas programokkal készültek a szervezők. A rendezvény pénteken, október 11-én indult, és már az első napon is számos érdeklődőt vonzott. Tegnap olyan különleges eseményeknek lehettünk szemtanúi, mint a Sajtkukac Duó koncertje, a rendőrségi bemutató, és a látványos töklámpás felvonulás. Ha lemaradtál, még semmi sincs veszve, hiszen ma is várnak ránk izgalmas programok Dorozsmán! Az esti felvonulás és a gyerekkoncerten készült fotók is mutatják, hatalmas siker volt már első nap is. Köszönjük a képeket:

A szombati nap igazán a gasztronómia szerelmeseinek kedvez. A délelőtti halfőző verseny már kezdetét vette, de ha délutánra felkészülsz, akkor hatalmas buli vér Rád: a Supamono együttes délután 16:00-kor lép színpadra, majd az est egyik legnagyobb fellépője, az Ámokfutók 17:00-kor veszi át a stafétát, hogy felrázza a közönséget. Ha még nem lenne elég a jó hangulatból, DJ Laky 18:00-tól gondoskodik arról, hogy a buli hajnalig tartson a DISCO-val.

Az ugrálóvár, bungee-jumping és arcfestés ma is várja a gyerekeket, míg a felnőttek a kézműves vásárban vagy a játék-bazárban tölthetik idejüket. Az édesszájúak sem maradnak éhen: gofri, hot-dog, kürtős kalács és kemencében sült tök vár mindenkit, hogy kielégítse az őszi finomságok iránti vágyakat.

A Dorozsmai Tökfesztivál egy valódi közösségi esemény, amely kicsiket és nagyokat egyaránt megszólít, és ami biztos, hogy ma is felejthetetlen élményeket nyújt minden látogatónak. Mihálffy Béla a térség országgyűlési képviselője, és Rúzsa Roland Szentmihály és Kiskundorozsma önkormányzati képviselője sok szeretettel személyesen is várnak mindenkit .

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb