Kikapcs

Ne hagyd ki a pénteki mozizást a Kárpátiában – Fehér éjszakák premier, ahol a fesztiválok és rejtélyek világába csöppensz

Egy különleges horrorélményre vágysz? Pénteken a Kárpátia Filmszínházban bemutatják a Fehér éjszakák című horrorfilmet. A történet tele van sötét rituálékkal és rejtélyes fordulatokkal, miközben egy nyári fesztivál hátborzongató valósága tárul elénk. Ne feledd, 18:00-kor kezdődik, és ez az esemény igazi horrorrajongóknak szól!

Pénteken igazi hátborzongató horrorral vár a Kárpátia Filmszínház: bemutatják a Fehér éjszakák című filmet, amely garantáltan feszültséget hoz az estédbe! Ha a nyári napforduló alkalmából rendezett rituálék és rejtélyek felkeltik az érdeklődésed, akkor ez a film neked szól. A történet középpontjában Dani és Christian kapcsolata áll, amely egy tragédia következtében megroppan, de a fesztiválon való részvételük során ennél sokkal sötétebb titkokra derül fény…

A Kárpátia Filmszínház nem csak a filmek szerelmeseinek biztosít felejthetetlen moziélményt. Modern technikával felszerelt, tágas termei és kényelmes ülőhelyei garantálják, hogy a filmnézés teljesen belemerítse a nézőt a történetbe. A barátságos személyzet és az egyedülálló atmoszféra pedig tovább fokozza a különleges élményt.

Az október a horror hónapja volt a Kárpátiában, és most izgatottan várjuk, hogy novemberben milyen premierek várnak ránk. Ahogy megtudjuk a részleteket, azonnal értesítünk benneteket! Egy biztos, a Kárpátia Filmszínház mindig különleges, exkluzív vetítésekkel készül, így érdemes lesz figyelni a következő hónap eseményeit is!

Tudtad, hogy a nyári napforduló, amelyet a film középpontjába állítanak, sok kultúrában misztikus jelentéssel bír? A világ különböző részein különleges ünnepségeket tartanak ilyenkor, a természet újjászületését és az új kezdeteket ünnepelve – bár a Fehér éjszakák rituáléi ennek sötét, borzongató oldalát mutatják meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb