KikapcsVideo365

Az Első Beton felfedi titkait: november 8-án jön a Modern Gyárak Éjszakája!

Kíváncsi vagy, mi zajlik a szegedi Első Beton falai mögött? November 8-án a Modern Gyárak Éjszakáján végre bepillanthatsz! Sőt, készültünk egy izgalmas videóval is, hogy bemutassuk, milyen különleges programokkal várnak idén. Ha lemaradtál a tavalyi bemutatóról, itt az ideje, hogy bepótold! Jelentkezz most a körbevezetésre, mielőtt betelnek a helyek!

Megnyitja kapuit az Első Beton a Modern Gyárak Éjszakáján!

November 8-án ismét bepillanthatunk a szegedi Első Beton Kft. hatalmas üzemébe a Modern Gyárak Éjszakája keretében! Az esemény különlegessége, hogy most bárki megnézheti, hogyan zajlik a mindennapi munka a város egyik legjelentősebb gyárában. A látogatók beleshetnek a legmodernebb beton-gyártási technológiák kulisszái mögé, miközben egy profi körbevezetésen vehetnek részt, amely a cég innovációiról és különleges eljárásairól szól.

Tavaly is részt vettünk az Első Beton Modern Gyárak Éjszakáján, és már akkor is lenyűgözött minket a cég technológiai felszereltsége. Idén viszont még ennél is különlegesebb programokkal készülnek, így garantáltan megéri eljönni!

De mi is pontosan a Modern Gyárak Éjszakája? Ez egy országos esemény, ahol a legnagyobb és legmodernebb hazai gyárak megnyitják kapuikat a nagyközönség előtt. Az érdeklődők ingyenes gyárlátogatásokon vehetnek részt, bepillantást nyerhetnek a gyártási folyamatokba, és megismerhetik, hogyan működik egy-egy iparág a kulisszák mögött. Az Első Beton Kft. ezen az estén megmutatja, hogyan dolgoznak a legkorszerűbb technológiákkal Szeged szívében, a betonipar élvonalában.

Az ingyenes körbevezetésre ezen a linken tudsz jelentkezni: Modern Gyárak Éjszakája – Első Beton Kft., de érdemes sietni, mert a helyek gyorsan betelnek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb