Kikapcs

Jótékonysági koncertet szervez a Szeged Első Lions Club, a Hot Jazz Band és Illényi Katica, hegedűművész fogja színesíteni az estet

A Szeged Első Lions Club november 25-én, azaz ma este 19.00 órakor tartja hagyományos őszi jótékonysági koncertjét. Az idei év fellépője a Hot Jazz Band lesz, Illényi Katica közreműködésével, az eseménynek pedig a szegedi Belvárosi Mozi ad otthont. Mint megtudtuk, a jótékonysági koncerttel a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítványt támogatják a szegedi oroszlánok.

A Szeged Első Lions Club minden évben szervez jótékonysági koncertet, melynek segítségével rászorulókat támogat. Az elmúlt években a jótékonysági klub jóvoltából láthattuk és hallhattuk Hobót, a Republic-ot, a korábbi években pedig a KFT-t és a Budapest Bárt is.

FANTASZTIKUS ZENEI ESTET VÁRNAK A SZERVEZŐK

Idén november 25-én rendezik meg a hagyományos jótékonysági koncertet a Belvárosi Moziban, amelyen a Hot Jazz Band és Illényi Katica világhírű énekes és hegedűművész lép fel. Bella Árpád, a klub elnöke úgy nyilatkozott, hogy reméli, egy fantasztikus zenei esttel tudják meglepni Szeged jazz és jazz-rock szerető közönségét és a jegybevételekből és egyéb adományokból pedig segíteni tudnak a rászorulóknak. A rendezvény bevételéből a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítványnak fognak segíteni, amely évek óta azon dolgozik, hogy támogassa a fogyatékkal élő emberek mindennapjait. Az alapítvány célja, hogy a sérült emberek számára olyan programokat és eszközöket biztosítson, amelyek segítik őket az önállóbb életvitelben és a társadalmi integrációban. Minden eladott jegy és adomány hozzájárul ahhoz, hogy ezek a fontos kezdeményezések folytatódjanak.

JAZZ ÉS HEGEDŰ

Az este fellépője a Hot Jazz Band, akik hazánk legelismertebb jazz és jazz-rock együttesének számít. Több mint három évtizede szórakoztatják a közönséget a klasszikus jazz, swing és dixieland zenei stílusokkal, koncertjük mindig igazi időutazás is a 20. század eleji zenei világba. A zenei produkciót tovább színesíti Illényi Katica művésznő, aki virtuóz hegedűjátékával és énekhangjával már számos színpadot meghódított világszerte. Az este garantáltan tele lesz varázslatos zenei pillanatokkal, hiszen mindkét előadó szenvedélyesen szereti azt, amit csinál.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb