- Hirdetés -undefined
- Hirdetés -undefined
GasztroVideo365

Titkos kulisszatitkok a Napfény Műteremből: Így készül Szeged ikonikus Chef Burgere – és a sörök, amik tökéletesen kísérik

- Hirdetés -undefined

Amikor a Napfény Műterem még csendes, és a város csak most kezdi a napot, mi már ott vagyunk, hogy első kézből tapasztaljuk meg, hogyan születik meg a híres Chef Burger. És ha ez nem lenne elég, egy különleges, öt sörből álló kóstolóval is megörvendeztetnek minket, amely minden ízlelőbimbónkat táncra perdíti.​

A Napfény Műterem neve már ismerősen csenghet a szegediek számára. Legutóbb arról számoltunk be, hogy miért nem lehet megunni ezt a helyet, kiemelve a Bloody Mary és a Buffalo szárnyak tökéletes párosítását. Ha lemaradtál róla, mindenképp érdemes bepótolni, hiszen mindig tartogatnak valami újat a gasztronómia szerelmeseinek.​

- Hirdetés -undefined

Ezúttal azonban egy igazán különleges élményben volt részünk: még a hivatalos nyitás előtt léphettünk be a Napfény Műterem ajtaján. A konyhában már javában folyt a munka, és mi testközelből figyelhettük meg, hogyan készül a legendás Chef Burger. A séf szenvedélyesen mesélt az ételről, miközben precízen rétegezte a szaftos marhahúspogácsát, a friss zöldségeket és a házi készítésű szószokat a tökéletesen pirított buciban. Minden egyes lépésnél érezhető volt az odafigyelés és a minőség iránti elkötelezettség.​

Miután elkészült a Chef Burger, egy különleges sörkóstolóval koronáztuk meg az élményt. Az öt tételből álló válogatás mindig változik, így minden látogatás alkalmával új ízekkel ismerkedhetünk meg. A sörök gondosan összeválogatottak, hogy tökéletesen kiegészítsék az ételek ízvilágát, különösen a Chef Burger gazdag aromáit. Az első kortytól az utolsóig érezhető volt, hogy a Napfény Műterem csapata valóban ért a sörök és ételek harmonizálásához.​

- Hirdetés -undefined

Érdekességként megemlíthetjük, hogy a hamburger eredete az 1800-as évek végére nyúlik vissza, amikor német bevándorlók vitték magukkal Amerikába a “Hamburg steak” receptjét. Azóta világszerte hódít, és számtalan variációja született, de a Napfény Műterem Chef Burgere kétségkívül a legjobbak között van.​

Ha szeretnéd te is átélni a gasztronómia és ízek harmóniáját, akkor foglalj asztalt a Napfény Műterembe még most:
Telefon:06(30) 952 6500
E-mail: napfenymuterem@gmail.com
Cím: Széchenyi tér 2/a, Szeged, 6720

- Hirdetés -undefined

- Hirdetés -undefined
- Hirdetés -undefined- Hirdetés -undefined- Hirdetés -undefined- Hirdetés -undefined- Hirdetés -undefined- Hirdetés -undefined- Hirdetés -undefined- Hirdetés -undefined

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb