Konyhára cserélte a pályát a forráskúti fociviking, Ádám Martinnal és a Trivegával közösen főzőcskéztünk (frissítve)

Szokatlan környezetben találkoztunk a forráskúti születésű, NBI-es labdarúgóval, Ádám Martinnal, akivel ezúttal nem a focipályán, hanem egy konyhában futottunk össze. Ennek az apropója az volt, hogy közös sorozatot indítunk a Dél-Alföldön innovatív módon zöldséget termesztő Trivega Kft-vel, akik modern környezetben, közel 50 hektáron üvegházakban, 8 hektáron pedig fóliasátrakban termesztenek legfőképpen paradicsomot és kígyóuborkát. Az alapanyag ezúttal az előbbi volt, a most induló sorozatunkban pedig a Trivega ügyvezető igazgatójával, Nemes-Nagyné Vas Andrea főszereplésével főzünk ki valami igazán finomat egy-egy részben.
A Trivegát és Ádám Martin egyébként nem csak a Forráskút köti össze, ugyanis a közkedvelt fociviking édesapja már hosszú évek óta az innovatív módon zöldséget termesztő vállalkozás csapatát erősíti. Az első részben Andival közösen egy újragondolt spagettit készítettek el, természetesen az ínycsiklandó Trivega paradicsomok felhasználásával:
FRISSÍTVE: FOLYTATÓDIK A FŐZŐSHOW, EZÚTTAL EGY FRISSÍTŐ TZATZIKI KÉSZÜLT, HAZAI KÍGYÓUBORKÁBÓL
Megérkezett a Trivega Konyhája nyári különkiadása, egy könnyed, finom, egészséges, ráadásul könnyedén elkészíthető finomsággal – a főszerepben Nemes-Nagyné Vas Andival és Ádám Martinnal!
Ha szeretnél többet megtudni a Dél-Alföldön több mint 50 hektáron innovatív zöldségtermesztést végző Trivegáról, látogass el IDE!