Kikapcs

Karantén Programajánló: Robin Futaki pörget, Kasszás Erzsi főz, Ákos énekel

Itt a kis péntek, holnap május elseje, azaz a munka ünnepe, hétfőtől lazulnak a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében hozott kijárási korlátozások a vidéki területen, vagyis mi szegediek néhány napon belül újra elkezdhetjük a régi-új életünket. Addig viszont a Szeged365 garantálja a jó, hasznos és szórakoztató programokat, íme:

Hangolódj a hosszú hétvégére Robin Futakival

A Szegeden is igen jártas Robin Futaki is egy olyan lemezlovas, aki szintén kiemelkedik a magyar lemezlovasok között. A techno koronázatlan királya most egy egy órás szettet pakolt össze, hangolódj vele a hétvégére:

https://www.facebook.com/maradjotthonfesztival/videos/922806311513857/

Hallgasd a Szeged365 Podcastjét, ahol a Pick Szeged legendája mesél magáról

Az elmúlt héten útjára indult a Szeged365 Podcast műsora, ahol ma Bódi Ricsi, a Pick Szeged legendája az EHF döntéséről mesél, mellette Patkós Attila is szót kap, aki New Yorkból jelentkezik és egy meglepetés vendég is hallható lesz!

Ha lemaradtál az első részről, alább megtudod hallgatni azt:

Főzz Kasszás Erzsivel

Az Etyeki Piknik és a Rókusfalvy Fogadó, akinek a Maradj Otthon Fesztivál is teret biztosított, ezúttal Balázs Andi színművésznőnek küldött alapanyagokat és receptet, annak érdekében, hogy egy igazi etyeki rozé kacsamellet készíthessen ebédre! A Kasszás Erzsiként ismerté vált színésznő kellő humorral fűszerezte meg ezt a főzést, érdemes végignézni, sőt elkészíteni is a finomságot.

https://www.facebook.com/etyekipiknik/videos/608407776411297/UzpfSTExMTk1MDc5Mzc2NjQ1NToxMzQyNjA1OTE1MzU0NzU/

Nézd meg Ákos Aréna koncertjét

Ákos az egyik legnépszerűbb magyar énekes, nagyon sokat tett már le az asztalra, nagyon sokan szeretik, ezért 2014-es Aréna koncertje most a képre kattintva teljes egészében megtekinthető. Az élmény még ennyi évvel később is hatalmas:

Ákos hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb