Sport

Lefújták a vízilabda szezont – a szegedi edző szerint jó döntés született

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke videóüzenetben tájékoztatta a közvéleményt, hogy a Szervezet lefújta az összes sorozatot, köztük természetesen az OB I-et is, amiben a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat szerepel. Dr. Szabó Zoltán, a szegedi csapat vezetőedzője mondta el a véleményét a döntésről.

A bizonytalanságnak vége. A 2019-20-as vízilabda sorozatoknak is. A Szegedi Férfi Vízilabdacsapat játékosai is egyénileg edzettek, eddig. Ma azonban megjelent a hivatalos közlemény a szezon lezárásáról.

https://www.facebook.com/waterpolo.hu/videos/247934929851744/UzpfSTE1MjI4NzQ3MDQ1OTExMjI6MjYzMTg1NDQ2MDM1OTgwMg/

A vezetőedző, Dr. Szabó Zoltán a Szeged365.hu-nak mondta el, mit gondol a határozatról.

Zoltán:” Talán a legracionálisabb megoldás született meg, azok közül, amik ebben a helyzetben szóba jöhettek. A Szövetség a legkisebb rosszat választotta, szerintem helyesen.

A tervek szerint a nyáron, július végén, illetve augusztusban rendezik majd meg a Magyar Kupát, már az új összetételű csapatokkal, hiszen a jelenlegi szerződések június 30-án lejárnak.

forrás: www.szve.hu

Zoltán: ”A Magyar Kupa most méltó rangot kaphat, televíziós közvetítéssel és vélhetőleg egy olyan időszakban, amikor még nem lesznek nagyon sűrűn más sportesemények. Remélhetőleg, mi is minél hamarabb el tudunk kezdeni készülni a következő szezonra.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb