Mindenmás

Napi pakk: 20 fok feletti őszi napunk lesz Szegeden, indul a CityRocks Könnyűzenei Tehetségkutató

Bár az eső árnyéka itt lebeg vasárnap a fejünk felett, kellemes, kissé borongós őszi nap áll előttünk Szegeden, a hőmérséklet egészen 20 fok fölé is szökhet a Napfény városában. Izgalmakban is részünk lehet ezen a napon, ugyanis elstartol a CityRocks Könnyűzenei Tehetségkutató, ahol 12 zenekar versenyezhet majd az országos döntőbe jutásért a Törpe Tetőn. Pihenj ma is sokat, mutatjuk neked, mi mindent tartogat a vasárnap, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Kende, Eufrozina, Nikolett, Gellért, Miklós és Mór nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 71 éve született Mark Hamill amerikai színész, Luke Skywalker a Csillagok háborújában.
  • 70 éve született Christopher Reeve amerikai színész, Superman alakítója.
  • 54 éve született Will Smith színész és énekes.
Fotó: nlc.hu

MELEGFRONT HOZHAT EGY KIS FELÜDÜLÉST VASÁRNAP SZEGEDRE, 20 FOK FÖLÉ IS FELSZÖKHET A HŐMÉRSÉKLET

Borongós vasárnap elé nézünk Szegeden. A hét utolsó napján a túlnyomóan felhős, borús időben egyre többfelé kialakulhat eső, zápor, délnyugaton néhol zivatar, de keletre, délkeletre csak este érkezhet meg a csapadék az Időkép előrejelzése szerint.

MA 12 ZENEKAR CSAP A HÚROK KÖZÉ SZEGEDEN: INDUL A CITYROCKS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYE

Mintegy 30 zenekar jelentkezett az Öröm A Zene Tehetségkutató és Gondozó sorozat, a Hangfoglaló Program és a szegedi Cityrocks által szervezett CityRocks Könnyűzenei Tehetségkutatóra. Az előzsűrizés után 12 zenekar versenyezhet majd az országos döntőbe jutásért szeptember 25-én Szegeden, a Törpe Tetőn – írta szerkesztőségünknek küldött sajtóközleményében a zenekar, tehát, ha egy kicsit más formában is, de visszatérnek a legendás srácok a városunkba.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb