Közélet

Újabb korlátozást vezetett be a Shell: mutatjuk, ezentúl mennyit lehet maximálisan tankolni a szegedi kutakon!

A Shell kutakon péntek óta a 95-ös benzinből piaci áron számolva legfeljebb 20 ezer forintért, hatósági áron nagyjából 14 500 forintért lehet tankolni – számolt be róla az RTL Híradó, majd megjegyezték, hogy mármint ott, ahol egyáltalán van üzemanyag, ugyanis olyan kutat is találtak, ahol már elfogyott.

A Shell Hungary Zrt. oldalán egy hivatalos közlemény is megjelent a korlátozásokról, mint írják, az elmúlt napok csökkentett beszállítói kapacitásra vonatkozó bejelentései nyomán a töltőállomás-hálózatukban tankolásonként ezentúl

  • maximum bruttó 20.000 Ft értékű Shell FuelSave 95 benzin,
  • illetve maximum bruttó 50.000 Ft értékű Shell FuelSave Diesel üzemanyag vásárolható.

A vállalat közleménye hozzáteszi, hogy a mennyiséget a kútoszlopon feltüntetett piaci áron számolva értendő a korlátozás. Az intézkedés alól mentesül néhány kiemelt töltőállomás – ilyenek például az autópályák melletti Shell-kutak.

A Holtankoljak szakértője szerint a Shell kútjai havi bontásban kapják az üzemanyagot, ha az elfogy, akkor abban a hónapban nem kapnak többet.

Folyamatosan érkeznek a Szeged365 olvasói tudósítások a szegedi helyzetről (köszönjük), a legfurcsább az, hogy az utóbbi 1-2 napban pont, hogy a MOL kútjain tapasztaltatok hiányt:

Tankoltál mostanában? Tapasztaltál valami furcsát? Küldd el nekünk, hogy elmondhassuk a többi szegedinek: [email protected]. Köszönjük, hogy a Szeged365 Family tagja vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb