Mindenmás

Napi pakk: esős idő, 9 fok és a nap, amikor nem nyitnak ki a kormányablakok Szegeden

Készítsd be a gumicsizmát és a csónakot, ugyanis ma sem maradunk eső nélkül Szegeden. Viszont, az előrejelzések szerint már csak a mai napot kell kibírni a 10 fok alatti hőmérséklettel, mert melegedés jön a héten. Mindezek mellett már most szólunk: ne vedd az irányt feleslegesen a kormányablakok felé, mert ma zárt ajtókat találsz Szegeden. Mutatjuk a kedd reggel legfontosabb információit, meghoztuk a napi pakkot!

NÉVNAPOSOK ÉS KONCZ ZSUZSA SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Tamás, Perpétua, Rupert, Thomasz és Ubul nevű Szeged365 olvasónak! Szülerésnaposok is jutottak mára:

  • 77 éve látta meg a napvilágot Koncz Zsuzsa, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, énekesnő. A magyar beat, pop és rock zene egyik meghatározó egyénisége. Elsősorban verslemezeiért és politikai tartalmú dalairól és választékos előadásmódjáról ismert.
  • 55 éve született Erőss Zsolt székely hegymászó, az első magyar, aki járt a Föld legmagasabb hegycsúcsán, a Csomolungmán,
  • 53 éve Rachel Weisz amerikai színésznő (A napfény íze, A múmia),
  • 48 éve pedig Ábel Anita színésznő, televíziós műsorvezető.

VELÜNK MARADNAK A FELHŐK

Kedden ismét a felhőké lesz a főszerep Szegeden. Többfelé kell számítani esőre, néhol még havas esőre is. Helyenként élénk, erős lehet a légmozgás. Hajnalban 2, majd napközben 7 és 9 fok közötti maximumokra van kilátás városunkban.

SZÜNETELNEK A KORMÁNYABLAKOK

Az ország valamennyi kormányablakában szünetel az okmány- és járműügyintézés, az okmányirodák pedig zárva tartanak március 7-én, kedden – írta a Kormányablak.hu. A szolgáltató átfogó informatikai karbantartást végez, ezért a központi szakrendszerek nem lesznek elérhetőek. Ebből kifolyólag kedden az ország összes okmányirodája zárva tart, így a szegediek sem működnek ma.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb