Kikapcs

Fuss, tekerj vagy sétálj egy jó ügy érdekében: érkezik a Két lábon vagy két keréken a Szegedi Gyermekklinikáért hetedik felvonása, ahol még egy értékes biciklit is nyerhetsz

Sportosnak ígérkezik az ősz a szegediek számára, szeptember 7-én ugyanis érkezik a Két Lábon vagy Két keréken a Gyermekklinikáért jótékonysági futás, immáron hetedik alkalommal. A tavalyi évben 4 millió forintnál is több gyűlt össze a Szegedi Gyermekklinikának, ugyanis a szóban forgó futás során befolyt összeget egy az egyben nekik ajánlották fel, ez pedig az idei évben sem lesz másképp.

Le a kalappal a szegediek előtt: több mint 4 millió forint gyűlt össze a Kétlábon vagy Kétkeréken a Gyermekklinikáért jótékonysági futáson – írtuk meg még tavaly szeptemberben, ahol már akkor 2 millió forintot adakoztak a szegediek, amikor maga a futás el sem indult. Az akkori nagy sikerre való tekintettel nem is lehetett kérdés, hogy a rendezvény az idei évben is megrendezésre kerül, most pedig a részletek is kiderültek.

NEM KELL FUTNOD, BICIKLIZHETSZ VAGY SÉTÁLHATSZ IS

A rendezvényre mindenkit szeretettel várnak, aki bicajozna, futna, vagy sétálna egy jó ügy érdekében, segítve ezzel a Szegedi Gyermekklinikát. A menet ezúttal a Lapos Beach-ről indul majd, mint a főszervező Jakab Gusztávtól megtudtuk, ezúttal pedig egy főnyereményt is kisorsolnak majd a résztvevők között, nem is kicsit:

Ezúttal egy főnyereményt is kisorsolnak majd a résztvevők között, nem is kicsit: egy közel 1.000.000 Ft értékű BMW biciklit, a LinarTech Group felajánlásával!

A nagy szabású jótékonysági futásról minden további információt, számlaszámmal és adószámmal a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz, de a főbb koordinátákat mutatjuk is:

  • indulás a Lapos Beach-ről!
  • 2024. szeptember 7., szombat 10:00

Ha nem tudsz velük futni, de adakoznál:

Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület
Szervezet adószáma:
19279035-1-06
Bankszámlaszám:
11735005-26058632

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb