Mindenmás

Közúti ellenőrökkel balhézott egy román sofőr az M43-ason, az egyiket a lépcsőről akarta lelökni, a másikat megpróbálta megütni

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a román férfivel szemben, aki nehezen viselte, hogy az általa vezetett teherautót ellenőrizni akarták. Mint kiderült, a férfi kiabált, megpróbálta az egyik ellenőrt lelökni a lépcsőről, a másikat pedig meg akarta ütni. Most a bíróság előtt kell felelnie a tettéért.

Az ügyészség keddi közleményében azt írja, hogy a vádirat szerint a vádlottat 2022. május 13. napján délelőtt állították meg az M43-as autópálya egyik pihenőjénél, hogy műszaki és fuvarozás jogszerűségi ellenőrzés alá vonják. Az ellenőrök egyike fellépett a teherautó lépcsőjére, hogy a menetírót ellenőrizze, mire a vádlott kiabálni kezdett és megpróbálta a kapaszkodó férfit lelökni.

A MÁSIK ELLENŐRT ELLÖKTE, MAJD MEGPRÓBÁLTA MEGÜTNI

A másik ellenőr ezt látva elkezdte leszerelni a teherautó rendszámtábláját, hogy az intézkedés végéig ott tartsák a járművet. A vádlott ezt észlelve kiszállt a fülkéből és a sértettet mellkasánál ellökte, majd megpróbálta őt megütni, amely azonban nem sikerült, csak a rendszámtáblát verte ki az ellenőr kezéből. A járási ügyészség a vádlottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb