Szegedi Arcok

Harminc éves a Rádió 88, óriási bulival ünnepel Szeged legismertebb csatornája – interjú Nacsa Norbert ügyvezetővel

Idén ünnepli 30. születésnapját a szegedi Rádió88! Szeged egyik legikonikusabb médiafelülete nem mindennapi módon emlékezik meg a kezdetekről és az elmúlt évekről, amelyek nagyon tartalmasan teltek. A jeles eseménynek a koronavírus-járványra való tekintettel augusztus 8-án a Hungi terasza ad otthont, ahol egy egész napos fergeteges party várja majd a szegedieket, sok-sok érdekességgel és természetesen egy szuper nyereményjátékkal – mondta el a Szeged365.hu-nak Nacsa Norbert ügyvezető.

„Az év elején még azt gondoltuk, hogy egy nagyon különleges születésnapi zsúrral lephetjük meg a hallgatóinkat, amit hosszú ideig emlegetnek majd, ám a koronavírus keresztbe húzta a számításainkat. Így aztán augusztus 8-án délután a Hungi teraszán veszi kezdetét egy „szűkebb” party, ahová nem csak az ex-kollégákat és csapattagokat, de a szegedieket is örömmel várjuk.” – kezdte gondolatit az ügyvezető.

Nacsa Norbert elmondta: a party-n a jelenlegi munkatársak mellett részt vesznek majd ex-Rádió88-as kollégák és lemezlovasok is, akikkel a hallgatók ezúttal személyesen is találkozhatnak. Közöttük lesz Joer Junior, a Drop The Cheese, BigBill és a jelenleg vezetőként tevékenykedő egykori DJ is megpörgeti majd a lemezeket.

A Rádió88 az elmúlt harminc évben több, jótékonysági esemény központi szereplőjévé vált. Nacsa Norbert szerint ez az idei évben sem lesz ez másként. Sőt. Ezúttal a bajbajutott zenészeknek kívánnak segíteni, éppen ezért az elkövetkezendő időszakban még több magyar slágert játszanak majd annak érdekében, hogy a magyar művészek ne essenek el a jogdíjaktól. Emellett a szegedi fesztiválszervezőkről sem feledkeznek majd meg.

Zárásképp arra a kérdésre, hogy mi a siker titka azt válaszolta: “A rádió harminc éves sikere a hallgatókban, a hirdetőkben és a műsor-szerkesztőkben rejlik. Ez az a hármas, ami meghatározza ezt a bizonyos sikert.” Végül pedig kiemelte, hogy a cél ezt követően is a szegediek hiteles informálása, tájékoztatása és szórakoztatása lesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb