Kikapcs

Ibiza egy kicsit a Lapos Beach-re költözik a hétvégén: érkezik DJ Kiss Viktor, akinek a mixe már az egyik top ibizai rádiót is megjárta az idén

Közeleg a nyár vége, de a Lapos Beach – annak ellenére, hogy egész nyáron programokkal várta Szeged népét – most még egy extra durranással készül, a naptári nyár utolsó előtti hétvégéjén. Vasárnap azt a DJ Kiss Viktort csábítják Szeged tengerpartjára, akinek a mixe februárban még a közismert spanyol rádió, az IBIZA Sonica FM-en szólt, ráadásul főműsoridőben.

Még tavaly decemberben hirdetett mixveresnyt a fentebb említett rádió, ahova a világ minden pontjáról várták a jobbnál-jobb hanganyagokat, naná, hogy Viktor is azonnal összedobta a sajátját. Hamar kiderült, hogy jó döntést hozott, ugyanis a mixe bekerült az öt leghallgatottabb közé, ezeket a csatorna saját applikációján lehetett meghallgatni. Nem sokkal később, február 19-én pedig főműsoridőben is lement a szegedi lemezlovas mixe. Viktor javarészt a deep, afro és melodic house stílusban utazik, ezt pedig most vasárnap a Lapos Beach-re is elhozza. Nem is kell sokáig várni rá, ugyanis már délután 4 órától felpattan a DJ pult mögé, onnantól pedig egy kicsit Szeged tengerpartjára varázsolja az ibizai életérzést.

  • 2024. augusztus 25., Lapos Beach
  • Ibiza Sound – DJ Viktor Kiss
  • 16:00-20:00

Apropó, a kivételes eredmény kapcsán még egy interjút is készítettünk az egyébként szegedi lemezlovassal, olvasd el, mielőtt megindulsz táncolni a Lapos Beach-re:

Minden további infót a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz, de még asztalt is foglalhatsz: +36 70 605 0070

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb