Kikapcs

A közösség összefogásával csodálatos dolgokat lehet elérni: sikeresen teljesítették a 24 órás maratoni teniszezést a Gellért Szabadidőközpontban

Augusztus 31-én reggel 8 órától kezdődött a Gellért Szabadidőközpont 24 órás kihívása, ahol 1 napon keresztül 1 pályán, óránkénti váltásban teniszezhettek a teniszrajongók.

A szervezőktől megtudtuk, hogy a jelentkezést regisztrációhoz kötötték, de így is hamar beteltek a hajnali időpontok is, ezzel bizonyítva a sportemberek elszántságát, kitartását és szenvedélyét a sport iránt.

A LEGFIATALABB EGY 8 ÉVES KISFIÚ VOLT

Az esemény célja nem csupán az egyéni rekorduk megdöntése volt, hanem a tenisz széles körben való népszerűsítése. A rendezvényen az amatőröktől kezdve a profikig bárki jelentkezhetett. Az indulók életkora is igen széles palettán mozgott, hiszen a legfiatalabb induló Kiss Vitéz csupán 8 éves, édesapjával Kiss Györggyel lépett pályára, aki a Gellért Szabadidőközpont Sportegyesület vezető edzője, ezzel is ösztönözve a fiatalokat a sportolásra. A maratoni teniszezés nemcsak a kitartásról és a sport szeretetéről szólt, hanem arról is, hogy a közösség összefogásával csodálatos dolgokat lehet elérni. A szervezők ezúton is köszönik a résztvevőknek, hogy segítették megvalósítani a kitűzött célt!

Mindeközben a cukorbeteg gyermekek támogatásáért is szerveztek jótékonysági teniszezést a Gellért Szabadidőközpontban!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb