Szegedi ArcokVideo365

Védd a gyermeked látását Rodenstock MyCon szemüveglencsével: szeptember végéig kedvezményesen vásárolhatsz szemüveget a Star Optikában

Egyre komolyabb problémát jelent napjainkban a rövidlátás, ugyanis az minden harmadik embert érint, ami pedig még ennél is aggasztóbb, az az, hogy mindezek következtében a gyermekkori rövidlátás – vagyis myopia – is egyre gyakoribb. Szakértők szerint a gyerekeknél különösen fontos résen lenni, hiszen a látásromlás jelei óvodás korban nehezen észrevehetők, gyakran csak az iskolában derül ki, hogy egy gyerek rosszul lát, sőt, sokszor csak akkor, amikor már komolyabb tanulási nehézségek is társulnak mellé. Az iskolakezdés első hónapjában Újszeged egyetlen optikája is felveszi a harcot a rövidlátás ellen, ezért egészen szeptember 30-ig kedvezményesen lehet náluk szemüveget vásárolni.

A rövidlátás, vagy más néven myopia előfordulása az egész világon rohamosan növekszik: 2020-as adatok alapján Közép-Európában a népesség közel harmada rendelkezett ilyen fénytörési hibával, 2050-re pedig ez a szám a becslések szerint elérheti az 54%-ot. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a közvetlen környezetünkben minden harmadik ember rövidlátó, 30 éven belül pedig minden második az lehet. A myopia azonban nem csak a felnőttek számára jelent problémát, általában már gyermekkorban megjelenik, ugyanis leggyakrabban a szem fejlődése során alakul ki, és bizonyos életmódbeli szokások is befolyásolják. Dr. Serfőző Csilla, gyerekszemész szerint az iskolakezdés előtt, 6-7 éves korban fontos lehet egy teljes körű szem- és látásvizsgálat – nyilatkozta az Egészségkalauznak a szakember.

ÚJSZEGED EGYETLEN OPTIKÁJA EGY KIHAGYHATATLAN SZEPTEMBERI KEDVEZMÉNNYEL VESZI FEL A HARCOT A RÖVIDLÁTÁS ELLEN

A Star Optikában pontosan a fentebb felsorolt, aggasztó adatok miatt egy kihagyhatatlan szeptemberi akciót álmodtak meg: a hónap végéig 30% kedvezménnyel vásárolhatsz náluk szemüveget, Rodenstock MyCon szemüveglencsével, hogy a gyermeked élesen lásson minden táblára írott sort. A német vállalat neve ismerősen csenghet a Szeged365 olvasói számára, ugyanis Újszeged egyetlen optikájában van egy úgynevezett DNEye technológiát alkalmazó készülék, amely pontosan százezer paraméterrel méri be az emberek, így a legkisebbek látását is, elképesztő módon megkönnyítve ezzel az ideális lencse elkészítését. Minden tovább infó, az említett kedvezményről a videónkban:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7410052615783845152

Ha kíváncsi vagy, hogyan működik az említett szerkezet, amiből mindössze három található az egész országban, kattints az alábbi cikkünkre:

Újszeged egyetlen optikáját és vele együtt a 30%-os kedvezményt, valamint a Rodenstock világújdonságát itt találod:

  • Szeged, Szőregi út 80.
  • NOVA Áruház
  • Telefon: +3662 /744-239
  • Nyitva: 09:30-18:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb