Kikapcs

Villants tökéletes frizurát a suliban – a BioHair Napfényben most egy diákigazolvány felmutatásával kedvezményesen vágják le a hajad

Kihagyhatatlan kedvezménnyel kezdi meg a szegedi őszt a Napfény Parkban található okosfodrászat: amennyiben a hónap végéig a BioHair Napfényben vágatsz hajat, egy diákigazolány felmutatásáért cserébe ők rögtön elengednek 20%-ot a frizurád árából. Az említett fodrászatban sorban állnod sem kell, maximum online formában, ők pedig megüzenik Neked, hogy pontosan mikorra kell a szalonba érned, ott pedig azonnal nekiesnek a frizurádnak.

Az iskolapadba visszatérő kisebb és nagyobb nebulóknak kedveskedik szeptemberben a Napfény Park közismert okosfodrászata, ennek megfelelően egy ütős kis kedvezménnyel indítják az őszt a BioHair Napfényben. A képlet talán még sosem volt ennyire egyszerű, ugyanis amennyiben rendelkezel érvényes diákigazolvánnyal, csak annyi dolgod van, hogy magaddal viszed a kis kártyát, majd a szalonba érkezéskor felmutatod azt a BioHair-recepción és már repül is a 20%-os kedvezmény a hajvágásodból. Lehetsz általános vagy középiskolás, akár egyetemista, a lényeg csak annyi, hogy érvényes diákigazolvánnyal rendelkezz, ezesetben pedig egészen szeptember utolsó napjáig kedvezményesen varázsolják gyönyörűvé a hajkoronádat a BioHair Napfényben.

A kedvezménnyel kapcsolatban fontos tudnod, hogy csak és kizárólag a Napfény Parkban található BioHair üzletben érvényes, amennyiben rendelkezel érvényes diákigazolvánnyal, már rögtön be is zsebelted a 20%-os kedvezményt a hajvágásodból! A BioHair Napfényt itt találod:

  • Szeged, Szabadkai út 7., Napfény Park, a JYSK bejáratnál
  • Telefon: +36 30 655 6082
  • Online sorban állás ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb