Kikapcs

Jön a nyitás pillanata: 500 ingyen hambit osztanak ki Szegeden – mutatjuk, mikor és hol!

Augusztusban robbant a hír, hogy az Árkádban nyit új üzletet a Simon’s Burger Szegeden, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy mikor. Most azonban lerántották a leplet az időpontról, mint kiderült, vasárnap délben nyitják meg az első egységüket Szegeden.

“Mindenkit várunk vasárnap a Simon’s® grand opening-re az Árkádba. Az első 500 ember ingyen sajtburgert kap” – írták a Facebook oldalukra, ahol azt is kiemelték, hogy nagy tömegre számítanak.

TÓTH SIMON ÁLMODTA MEG AZ ÉTTERMET

Mint megírtuk, a Simon’s Burger étteremláncot Tóth Simon alapította, akinek Amerikából hazatérve más sem járt a fejében, csak az ott kóstolt smashburger. Ezután Simon gondolt egyet, és megcsinálta a burgert magának, ami annyira jól sikerült, hogy először csak a közvetlen barátok, majd egyre több ismeretlen kezébe is jutott egy-egy “Simi burger”. A Simon’s Burger weboldalán is olvasható, hogy az ötletgazdának elege lett az aránytalan, nagy bucis, ezerféle extrával és a burger műfajból jócskán kilógó feltétekkel turbózott burgerekből. A burger legyen az, ami: két kézzel fogható, finom buciba sorakoztatott zöldségek, hús és elégséges szósz. Mindez házi, rusztikus krumplival.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb