Szegedi ArcokVideo365

Paradicsom passzírozó géptől a klímákon át az óriáshűtőkig – mindent beszerezhetsz a Szabó Klímatechnikánál, amire az üzletedben szükség lehet

A szeptember elején gyorsan eltűnő, tikkasztó szegedi nyáron többször is írtunk már a Szabó Klímatechnika és Szerviz-ről a Szeged365 hasábjain, akkor rendre valami olyan témában, ami a forróság elleni védekezésről szólt. A Szabadkai úton található vállalkozást sokszor csak és kizárólag a klímákkal azonosítják, de annak dacára, hogy a fő profiljuk valóban ez, emellett még rengeteg minden más dologgal is foglalkoznak, az egyik ilyen az üzletberendezés. Most, hogy a tipikus klíma-időszak véget ért, erről kérdeztük Szabó Gábort, a vállalkozás ügyvezetőjét.

,,A legegyszerűbb, lakossági húsdarálótól az ipari, nagy teljesítményű gépekig” – valahogy így fest a Szabó Üzletberendezés & Klímatechnika termékportfóliója, felelte első kérdésünkre Szabó Gábor, a vállalkozás ügyvezetője, amikor meglátogattuk a Szabadkai úton található üzletükben. Belépéskor már szemet szúrt a rengeteg olyan gép, amelyekkel legfőképpen vendéglátóipari egységek belső részében találkozhat az ember fia, de mint megtudtuk, az említett vállalkozásnál még egy egyszerű, lakossági késélezést is elvállalnak, ha arról van szó. Sokan hiszik azt, hogy a Szabó Üzletberendezés & Klímatechnika csak és kizárólag hűtőberendezésekkel foglalkozik, ennek ellenére azonban szinte minden megtalálható náluk, amire egy vendéglátóipari egységben szükség lehet, legyen szó egy sima sarki büféről, vagy éppen egy nagy, ipari konyháról. Csak pár dolgot említenénk a teljesség igénye nélkül, amit biztosan megtalálsz Szabóéknál:

  • bolti berendezések
  • hűtéstechnikai berendezések
  • húsipari termékek és kiegészítők
  • cukrászati berendezések
  • vendéglátóipari berendezések
  • hűtőkamrák
  • klímaberendezések

…és még sok minden mást is, IDE KATTINTVA megnézheted a teljes listát, amit megtalálsz náluk.

PARADICSOM PASSZÍROZÓ, HÚS- ÉS HALDARÁLÓ GÉP EGYBEN

A Szabó Üzletberendezés & Klímatechnika gépeinek praktikusságát és sokoldalúságát talán a mi személyes kedvencünkön, az (eredetileg) paradicsom passzírozó gépen tudnánk szemléltetni. Mint Gábor elmondta nekünk, ez egy alap gép, amit az olasz partnerük úgy álmodott meg, hogy hús akár még húsdaráló adapterrel is el lehessen látni, vagyis nem kell minden más termék lezúzásához új gépet venni, elég csak a fejet kicserélni. A vállalkozás egyébként helyszíni szervizzel is rendelkezik, tehát ha valamelyik tőlük vásárolt gépezetnek valami nyűgje van, azonnal, helyben tudják javítani. Erről, és a szuper praktikus gépeikről is mesél mindent fontos tudnivalót Szabó Gábor, az alábbi videóban:

A Szabó Klímatechnika – Üzletberendezés – és Szervizt itt találod:

Bemutatóterem: 6729 Szeged, Szabadkai út 75.

Központi szám: +3662 256 530

Kereskedelem: +3630 912 9050

Szerviz: +3630 983 6793

Online elérhetőség ITT és ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb