Kikapcs

Felforrósodik a hangulat a Garden Bistroban: érkezik a ’90-es évek szívtiprója, de egy fergeteges újévi bulival is készülnek a Damjanich utcában

Őrületes tempót diktált az egész 2024-es naptári évben a Garden Bistro & Beach, ugyanis hétről-hétre töltötték meg az éttermüket úgy, hogy a fenséges ételek mellett izgalmas, tematikus vacsoraesteket is csináltak, rendre sztárvendégekkel. Akad több olyan előadó is, akik többször is megfordultak idén a Damjanich utcai étteremben, ezek közé tartozik Krisz Rudi is, Ő például másodjára veszi majd be a Gardent októberben, de említhetnénk a kétszeres Fonogram díjas énekesnőt, Nótár Maryt is, aki szintén kétszer volt náluk, de még egy harmadik fellépésre is készül az év utolsó hónapjában.

Ütős év végi programkavalkáddal készül a szegedieknek a város közismert étterme, a Garden Bistro & Beach a hűvös hónapokra is felfűti a hangulatot. Elsőként a ’90-es évek sztárja, Krisz Rudi érkezik majd a Damjanich utcai étterembe október 22-én, akinek olyan örökzöld, romantikus slágereket köszönhetünk, mint a:

  • Homokba rajzolt szerelem
  • Törd át a csendet
  • vagy éppen a Keresem a szót

A legnagyobb durranás azonban kétség kívül a három év után visszatérő szilveszteri buli lesz a Garden Bistroban, ahova rögtön két sztárvendéget is elcsábít a Damjanich utcai étterem, megspékelve a rájuk jellemző exkluzív étel- és italkínálattal. A hangulatról Nyári Kálmán és Herceg gondoskodik majd, de hamarosan kiderül az is, hogy pontosan milyen menüsorral készülnek a fergeteges újévi bulira.

A három soron következő rendezvényről bővebb infót IDE, IDE és IDE KATTINTVA, a hivatalos eseményekben találsz, asztalt pedig a +36 70 427 3366-os telefonszámon tudsz foglalni a Garden Bistroba!

  • Garden Bistro & Beach
  • 6724 Szeged, Damjanich utca 7/A
  • +36-70-427-3366

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb