Sport

Egy csodás szegedi fogyás története: 80 (!) kilót dobott le három évvel ezelőtt Anita a Global Fitnessben, amiből egy deka sem ment vissza azóta sem

Az óföldeáki Simon Anita valóságos csodát vitt véghez az elmúlt két évben, ugyanis úgy sikerült 80 kg-ot lefogynia, hogy abból egy deka nem jött vissza rá – írtuk meg még 2021 májusában. Anita azóta nem vett vissza egy cseppet sem az egészséges életmód terén, sőt, idén öt éve, hogy belevágott az átváltozásba, azóta is napi szinten látogatja a Global Fitness-t. Gondoltunk egyet, megkerestük Anitát, hogy meséljen nekünk egy kicsit arról, hogyan érzi magát a bőrében, de arra is kíváncsiak voltunk, hogy akad-e egy-két fránya kiló, ami visszaszökött rá, de – spoiler alert – egy grammot sem szedett vissza azóta.

Öt éve már annak, hogy a Global Fitness Szeged súlyait komptatja Simon Anita, aki pár évvel ezelőtt egy elképesztő fogyást produkált: 80 kilót dobott le Mikes Lili, a Global személyi edzőjének segítségével. Anita azóta sem csügged, és folyamatosan látogatja Szeged legnagyobb edzőterem komplexumát annak érdekében, hogy a kirobbanó formáját továbbra is megtartsa. El is ugrottunk a napokban a Makkosházi körúton található Global Fitness-be, ahol pont elkaptuk a közösen edző Mikes Lilit és Simon Anitát, ha pedig már így alakult, rögtön készítettünk is velük egy dupla interjút, mutatjuk:

@szeged365

Egy csodálatos fogyás története: 80 (!!!) kilót dobott le három évvel ezelőtt Anita a Global Fitnessben, amiből egy deka sem ment vissza azóta sem, sőt: még izmot is épített a szegedi hölgy! 😎🤩🏋️‍♂️🏆🎖️ …azóta is rendszeresen edz, legalább heti három alkalommal a Global Fitness-ben, így el is kaptuk őt és egykori edzőjét egy-két szóra! 👀😁

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Mint ahogyan Anita elmondta, a mai napig legalább heti három alkalommal látogatja a Global Fitness-t, van olyan, hogy egyedül edz, de előfordul, hogy Lilivel, de az izomépítés továbbra is a céljai között van, miután korábban viszonylag gyors ütemben adott le 80 kilogrammot. A csodálatos fogyásról 2021-ben mi is beszámoltunk, ezt itt tudod elolvasni:

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

+36 20 262 8141

[email protected]

Nyitvatartás H-V 5:30-23:00

szegedfitness.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb