Sport

Megvan az SZTE-Szedeák első győzelme hazai pályán, szinte esélye sem volt az ellenfél csapatának

Megszerezte első győzelmét hazai pályán az SZTE-Szedeák csapata szombaton. Végig kitartottak a játékosok, 80-69-re legyőzték az Oroszlányt. Legközelebb Sopronban lépnek pályára, nagyon szorítunk nekik!

A szegediek végig kitartottak, egyetlen egyszer sem vezetett az ellenfél csapata. Kiválóan védekeztek, egy nagyon kontrollált mérkőzést láthattak szurkolóink. Végül 80-69-re legyőzték az Oroszlányt, ezzel megszerezték első győzelmüket a 2024-2025-ös idényben. Szép volt fiúk!

 “Gratulálok a srácoknak, maradéktalanul megvalósítottuk azt, amit a meccs előtt megbeszéltünk! Ez volt a legfontosabb, hogy védekezésben zárjunk össze, legyünk agresszívak, fizikálisak hátul és elöl is. Meccsről-meccsre fejlődünk, ha ilyen védekezés mellé egy picivel jobb támadójátékot tudunk rakni, márpedig biztos, hogy tudunk, akkor hazai pályán majdnem mindenki ellen lesz keresnivalónk. Amikor holtponton voltunk, a közönség elképesztő energiát adott, köszönjük nekik azt a pluszt és az atmoszférát, amit ma is teremtettek”

nyilatkozta Simándi Árpád.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb