Kikapcs

Jegyed megvan már? Rohamos tempóban fogynak a jegyek az ősz egyik legjobban várt bulijára

A tavaszi buli után mindenki azt kérdezte: “Mikor lesz a következő?” Nos, itt a válasz: novemberben a Hungiba érkezik a Bulizz a borászokkal! A szegedi ősz egyik legjobban várt eseménye hamarosan megérkezik! Ha szereted a jó bort, a remek társaságot és az önfeledt szórakozást, akkor ez a helyszín és időpont számodra kötelező program!

Korlátlan borfogyasztás és hajnalig tartó buli – ez vár rád!

Az esemény nem egy szokványos borkóstoló – ez egy valódi élmény! Novemberben ismét lehetőség nyílik arra, hogy kedvenc boraidat kóstolhasd meg, miközben a zene és a jókedv hajnalig tart.

Képzeld el, hogy Villánytól Badacsonyig, Tokajtól Kőszegig végig kóstolhatod országunk legfinomabb nedűit! Mi több: Temesvárról és a Szerémségből is meghívtunk borászokat, hogy minél teljesebb élményt adhassunk Nektek! Ez az az élmény, amit nem érdemes kihagyni, és amiről még hetekig beszélni fogsz.

Ha nem akarsz lemaradni, szerezd be a jegyed minél előbb, mert a korlátlan borfogyasztás és a felejthetetlen hangulat miatt a jegyek pillanatok alatt elfogynak!

Nézd meg a tavaszi eseményről készült legjobb fotókat, hogy láthasd, mire számíthatsz – de ne feledd, az igazi élmény élőben lesz a legjobb!

Különleges tény:

A bor már évezredek óta az egyik legfontosabb itala az emberiségnek. A szőlőtermesztés és borkészítés története az időszámításunk előtti 6000-es évekre nyúlik vissza, és bár azóta sokat változott, egy dolog biztos: a bor mindig is összekapcsolta az embereket. Az ilyen események, mint a Bulizz a Borászokkal, tökéletesen mutatják be, hogy a bor ma is közösségi élmény – nem csak egy ital, hanem a jókedv és az ünneplés szimbóluma.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb