Kikapcs

Valami készül: hamarosan a magasból csodálhatjuk meg a galaxis legszebb városát, megérkeztek az óriáskerék első elemei a Dóm térre

“Valami készül a dóm téren” – írta hétfőn reggel Józsi olvasónk szerkesztőségünknek, akitől egy csodás fotót is kaptunk arról, hogy megérkeztek az óráskerék első elemei a Dóm térre.

A Szegedi Karácsonyi Hetek elengedhetetlen látványelemét a jelek szerint hamarosan elkezdik összeszerelni, Rácz Attilától, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetőjétől ma azt is megtudtuk, hogy ha minden klappolni fog, akkor várhatóan a start valamikor október vége felé lesz.

MÁS GONDOLÁK ÉRKEZTEK SZEGEDRE

Érdekesség, hogy az idén Szegedre érkező óriáskerék másfajta gondolákkal lesz felszerelve. Ennek az az oka, hogy ezek a gondolák meleg fehér fényt adnak, ami harmonizálni fog a Dóm tér karácsonyi díszkivilágításával, illeszkedni fog annak színárnyalataihoz, így még hangulatosabb környezetben ünnepelhetünk Szeged egyik legszebb terén. Paramétereiben azonban nem változott meg az óriáskerék, idén is

  • 50 méter magas,
  • 180 férőhelyes óriáskerékből csodálhatjuk a galaxis legszebb városát, Szegedet.

Hangolódásként azt is megmutatjuk, hogy milyen a látvány az óriáskerékről:

Ha már karácsony, mutatjuk azt is, hogy mikor indul az ünnepi kavalkád Szegeden:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb