Gasztro

Pizza DiAngelo – az étterem, ami Szegedre hozta Olaszországot

A szegedi Dávid András és párja közel egy éve üzemeltetik a Csongrádi sugárúton található Pizza DiAngelo-t. Az olasz ízvilágra épülő, roppanós tészták és feltétek célja egy új, nem mindennapi gasztro-élmény biztosítása a pizza szerelmeseinek.

PIZZA DIANGELO

A Pizza DiAngelo csaknem egy évvel ezelőtt jött létre a Napfény Városában. A szegedi Dávid András, a vállalkozás üzemeltetője ezt megelőzően több, mint 15 évig dolgozott szakácsként a legkülönbözőbb, térségbeli pizzériákban. Párjával, Tóth Mercédesszel aztán a bőséges tapasztalat tudatában vágott bele legnagyobb álmának a megvalósításába, ami azóta megállíthatatlanul robog a siker felé.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A KÍNÁLATRÓL

A Pizza DiAngelo kínálata az olasz ízvilágra épül. A minőségi alapanyagokból készült, vékony ám annál roppanósabb és ízletesebb tészta több, különleges feltéttel is bír. A hagyományos és közismert margaréta, sonkás-gombás vagy sonkás-kukoricás finomságok mellett a pizzéria olyan hozzávalókkal gazdagította egytálételét, mint például a tonhal, a BBQ szósz, a spenót vagy a márványsajt. Így született meg a Tonhalas, a Tórpusi, Zöldséges vagy éppen a Kíváncsi pizza. Ám a Nyolc Sajtos névre hallgató pizza különlegesség is nagy sikert arat a szegediek körében. Ez pedig azt bizonyítja, hogy az itt élők igen is nyitottak a változásra.

A SZEGEDIEK NYITOTTAK A VÁLTOZÁSRA

A tulajdonos állítja: a Napfény Városában élők nyitottak a változásra. Ők pedig ennek tudatában folyamatosan örömmel kísérleteznek és bővítik az étlapot. A megalkotott újdonságokat hétről-hétre, különböző akciók keretein belül tudják tesztelni a vendégek és ami beválik az aztán természetesen tartósan az kínálat része marad, ami pedig még fejlesztésre szorul, azzal addig, amíg tökéletes nem lesz tovább foglalkoznak. Mivel András és Mercédesz számára kifejezetten fontos a fogyasztók visszajelzése, az étlapon szereplő sorrend az éppen aktuális nagy kedvenceknek köszönhetően 2-3 havonta változik.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A PIZZÁN TÚL

A Pizza DiaAngelo viszont azokra is gondol, akik nem feltétlenül vannak oda a pizzáért. Nekik különleges tésztákkal, salátákkal és pizzakenyerekkel kedveskednek. Ezeket az ételeket a pizzákkal együtt egyenlőre csak elvitelre, valamint kiszállítással tudjuk megrendelni, de hamarosan helyben is fogyaszthatóvá válnak az Andrásék által megalkotott csodák, amelyek egy részét szerksztőségünk is letesztelt és biztos szívvel ajánl. A kiszállítás időtartama: 60 percen belüli.

Elérhetőségek

  • Cím: 6724 Szeged, Csongrádi sugárút 8/B
  • Telefonszám: 06 62 351 741 / 06 30 147 4134
  • Facebook: IDE kattintva
  • Weboldal ahol a rendelés leadható online: IDE kattintva

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb