Coming soon: érkezik az ünnepi Trivega konyhája, a forráskúti Ádám Martinnal és rengeteg ínycsiklandó finomsággal (videó)
Konyhára cserélte a pályát a forráskúti fociviking – írtuk meg májusban, amikor a korábbi magyar válogatott labdarúgó, Ádám Martin először kapott magára köpenyt, majd a Dél-Alföldön óriási területen innovatív módon zöldséget Trivega ügyvezető igazgatójával, Nemes-Nagyné Vas Andreával közösen ragadott fakanalat. A közös vlogsorozatunk hamarosan visszatér, sőt, egy három ünnepi különlegességgel készül az ünnepi időszakban.
A Trivegát és Ádám Martin egyébként nem csak a Forráskút köti össze, ugyanis a közkedvelt fociviking édesapja már hosszú évek óta az innovatív módon zöldséget termesztő vállalkozás csapatát erősíti. A korábbi epizódokban egy újragondolt spagettit, valamint csirkecombot is készítettek Andiék, ezt IDE és IDE KATTINTVA tekintheted meg. Az első ünnepi epizódban egy halas finomság fog elkészülni, erről hoztunk most egy rövid teaser videót:
A teljes videóval hamarosan érkezünk a Szeged365 social media felületein, ne maradj le róla – a Trivegáról pedig minden további infót IDE KATTINTVA, illetve az alábbi cikkekben találsz:



