Gasztro365: irány a konyha! A Hágiból hozzuk a bazsalikomos-brokkolis gnocchit, pirított mandulával és grillezett camambert sajttal
A Gasztro365 legfrissebb része ezúttal a szegedi Hági Udvarban forgott, ahol a vendéglátóegység séfje, Miklós Tamás volt a segítségünkre egy igen szaftos, pikáns kis étel elkészítésében. Meghoztuk a bazsalikomos-brokkolis gnocchit, pirított mandulával és grillezett camambert sajttal.
Az étterem legújabb étlapjának egyik nagy slágerét előzetesen csak itt, csak nálunk, most láthatod először.
Reméljük, hogy a tegnapi beharangozó után már össze is kaptad az alapanyagokaz, de, ha mégsem, akkor most ismét megosztjuk veled, hogy mire is van szükséged ahhoz, hogy elkészítsd ezt a vagány kis menüt.
HOZZÁVALÓK:
- bazsalikom
- pirított mandula
- bacon
- brokkoli
- camambert sajt
- édes chili
- + a gnocchi-hoz: burgonya, finomliszt, só, parmezán sajt, tojás
A fent elkészített egytálétel különlegessége, hogy a Hági Udvar hamarosan megújuló étlapjának egyik alapelemét képezi majd, amit elöljáróban most először itt, a Szeged365.hu Gasztro adásában a jól ismert séf, Miklós Tamás csak nektek készített el.
A séf 2007 óta űzi a csodás szakács szakmát, Domaszéken a Rózsa Kert Vendéglőben kezdett el dolgozni, majd később Mórahalmon a Colosseum Hotel szakácsaként tevékenykedett, ezt követően Angliában valamint Norvégiában is megfordult, ám 2019-óta a Hági Udvar oszlopos tagja, konyhafőnöke, ahol több mint egy éve azon igyekszik, hogy minél több ötletes és ízletes finomság kerüljön a szegediek elé.
Fotó: Török Kornél/Hági Udvar hivatalos Facebook oldala