- Hirdetés -
7.4 C
Szeged
2020, október 20., kedd

- Hirdetés -

#Gasztro

Gasztro-forradalom és egyéb nyalánkságok, Szegedről!

GASZTRO

Elhozta az élelmiszerek Oscarját a Mayer Szörp

0
Rangos nemzetközi elismerést söpört be a Szegeden is kapható, de budakeszi székhelyű szörpmanufaktúra. A frissen nyilvánosságra hozott Great Taste Awards eredményei szerint...

Miért ne készülhetne egy shopping centerben csúcskaja? Rozmaring Ételbár, ÁRKÁD Szeged

0
Valahogy az van az ember fejében, hogy egy bevásárlóközpont ételudvarában csakis turbo üzemmódban készülő, futószalag-stílusú gyorsétel készülhet. Erre cáfolt rá alaposan az...

Megtaláltuk a természetes gyógymódok szegedi kincsesbányáját

0
A koronavírus világjárvány miatt felértékelődött a tudatos táplálkozás és az immunerősítés szerepe, de igazság szerint minden évszakváltáskor komolyabb hangsúlyt kellene fektetni arra,...

Séfháború, Szeged: kő kövön nem maradt a visszavágón

0
Járványhelyzet ide vagy oda, ismét nagyot ment a Szegedi Séfháború, ami egyben revans is volt: két éve a szegediek győztek Bernáth József...

Bernáth Józsi: aki teheti, lessen el minden konyhai fortélyt a nagymamájától

0
Az ország legismertebb séfje, Bernáth Józsi gyerekként színész, majd pedagógus szeretett volna lenni. Kétszer is jelentkezett a Színművészeti Főiskolára, járt a Szegedi...

Te tudod mi az a bubble tea?

0
Amikor először rávettek arra, hogy kóstoljam meg a Bubu Teát, felvont szemöldökkel néztem, hogy miről is van szó: üdítőt vagy teát kell...

Olasz gasztro trükkök Szegeden kamatoztatva, egy amerikai sráctól

0
Olasz gasztro trükkök Szegeden kamatoztatva – tudtad, hogy a város egyik legvagányabb pizzaszakácsa egy amerikai fiú? Randy Irardy az Egyesült Államokban született,...

Burkoljuk be a menüt: ma van az élelmezés világnapja

0
Évente több mint 600 millió adag élelmiszert pazarlunk el a háztartásainkban Magyarországon, ez a mennyiség több mint félmillió ember teljes körű éves...

Korlátozások nélkül és sok újdonsággal reagált az új esküvői kihívásokra a Szálka

0
Az biztos, hogy alaposan felborította a házasodó párok életét a koronavírus, jó pár rendezvényt későbbi időpontra halasztottak, ugyancsak sokat pedig újratervezés után,...

Fald fel Olaszországot Szeged belvárosában!

0
Az olasz konyha jóval több annál, mint amennyit a legtöbben tudnak róla. A friss, egészséges és ízekben gazdag fogásokat nem lehet nem...

Lefőzi a Monsteres srácokat Bernáth Józsi? Pénteken kiderül!

0
Most pénteken igazi gasztroünnep lesz a Monster Downtownban, ahol fakanalat ragad az ország egyik legismertebb séfje, Bernáth Józsi, és ringbe száll a...

Dobd el a fakanalat: ma is vár a Vasárnapi Brunch a Séffel, a Monster...

0
Ismerős az érzés? Túlhajszolt hét, stressz, meló hegyek és még a hétvégi sütés-főzés is a Te nyakadon lóg. Ilyenkor aztán tényleg jól...

Szeged365 fotóriport: Belvárosi Borterasz és Gasztro Vigadó a Hunginál

0
Hogy gasztrofesztivál, mini-piac vagy fröccsterasz akar - e lenni leginkább a Hungi művek legújabb dobása, nem tudtuk eldönteni, egy valamit viszont igen:...

Élelmiszermérnökből gasztro guru – így hajt az egészséges életmódért a szegedi Szabad Alex

0
Imádjuk a hétköznapi, emberközeli és fontos kérdéseket boncolgató témákat és embereket, azon belül is természetesen leginkább a szegedieket és a városhoz kapcsolódóakat....

Szegedi ősz, fesztivál nélkül? Jön a Belvárosi Borterasz és Gasztro Vigadó!

0
Az ősz elmaradhatatlan kelléke a színes szegedi programok sorozata, ám a koronavírus most egy kicsit keresztül húzta a megszokott menetrendet. A hiányt...

A fakuló napfényben elkél a vitamin: indul az alma szezonja

0
Ha lemerült elemeinket instant szeretnénk tölteni, remek választás lehet az egészség örök klasszikusaként jegyzett alma. A Mars téri csarnokból bármikor felmarkolhatjuk az...

Gasztro-ellenforradalom Szegeden: rommá zabáltuk magunkat a Malackodónál

0
Sült kolbász illat, kerítés-szaggató házipálinka, már a kora reggeli órákban magatehetetlenre részegedő böllér... megvan még a falusi disznóvágások hangulata? Pont ez vár...

Találtunk egy gasztronómiai ékszerdobozt a Vértónál

0
Egyre több helyről hallottuk, hogy a Mannázó egy igazi újgenerációs sütiző-kávézó hely, olyan, amilyet a belvárosban egyből mindenki a szívébe zárna, csak...

Ez már acélos mennyiség: 65 kiló élelmiszert dob ki évente egy magyar átlagosan

0
Betárazunk, de olykor nem akad már tárolóhely: ugyan négy százalékkal csökkent a háztartásokban keletkező élelmiszerhulladék mennyisége az elmúlt három évben. A NÉBIH...

Újranyitott a Széchenyi téren a Prézli

0
Prézli, zsemlemorzsa, panír, bunda: ezek a szavak generációk számára idézik meg a klasszikus vasárnapi ebédek hangulatát, és aligha van olyan magyar a...

Megyünk dolgozni a szegedi Mekibe? Mutatjuk, mennyit lehet most keresni a McDonalds – Burger...

0
Gőzerővel tör be az amerikai álom: ha a hagyományos latin életérzést felcserélnéd egy kicsit, már jó ideje a Kárászon is beugorhatsz egy...

Szeged365 fotóriport: fiatalos, vagány, trendi mi az? Naná, hogy a Bödön piac!

0
Fiatalos, vagány, trendi mi az? Naná, hogy a Bödön piac! Tíz év, több száz helyi és környékbeli kistermelő, folyamatos telt ház, otthonos...

Költöztesd az online előadást a DTK-ba!

0
Ultraerős wifivel és még ütősebb italakciókkal csábítja az egyetemistákat a DTK. A Dugonics Téri Kocsmában az élet a járványhelyzetben sem áll le,...

Konyhakések, klopfolók bekészítve: jön a hatodik Szegedi Séfháború, Bernáth Józsi visszavág!

0
Belehúznak a Monster Downtown srácai: a belvárosi slowfood étterem most vasárnap egy svédasztalos brunch-csal, október közepén pedig a sorban már hatodik Séfháborúval...

A tavaly átadott Hódtói Pihenőpark ezentúl nemcsak a szemnek, a szájnak is ingere lesz

0
A KFC és a Baan's Kitchen Szeged kézműves kajáldái után megkésve bár, de törve nem a McDonald’s is éttermet nyit Hódmezővásárhelyen, a...
- Hirdetés -
- Hirdetés -

LEGFRISSEBB

- Hirdetés -
- Hirdetés -
- Hirdetés -