KikapcsKözéletSport

Koronavírus: mi van nyitva, mi van zárva Szegeden?

Rendkívüli vészhelyzetet rendelt el Magyarország kormánya, a beltéren 100, szabadtéren 500 fősnél nagyobb rendezvényeket betiltják, beutazási tilalom van érvényben négy országból, az egyetemen távoktatás lesz. Tovább is van, mondjuk még? Összegyűjtöttük egy csokorba, hogy mi van nyitva és mi van zárva Szegeden.

SZÓRAKOZÁS

A Cinema Cityben ma (2020.03.11., szerda) még biztosan lesznek előadások, a Belvárosi Moziban épp ellenkezőleg: törölték az összes vetítést. A Szegedi Nemzeti Színházban nem tartják meg a Parasztopera és a Mágnás Miska pénteki előadásait. A JATE Klub, a Hungi, a Sing Sing és a Retro zárva tart. Az IH Rendezvényközpont mai programjait törölték.

SPORT

A MOL-PICK Szeged vs Ferencváros magyar kupa találkozót megrendezik, viszont a szurkolók nem láthatják a csapatot. A Naturtex-SZTE-Szedeák mai mérkőzése is zárt kapus, az eredményekkel mindkét esetben, hamarosan jövünk!

Az Aquapolis, Anna Fürdő, Sportuszoda triász nyitva tart.

VÁSÁRLÁS

A bevásárlóközpontok, hipermarketek, boltok, az ÁRKÁD és a Plaza nyitva tartanak.

EGYÉB

Az általános és középiskolák üzemelnek, a Szegedi Tudományegyetemen távoktatás folyik. Olaszországból, Kínából, Dél-Koreából és Iránból csakis magyar állampolgárok utazhatnak be, az ezekből az országokból hazatérő magyaroknak azonban karanténba kell mennie.

Korábban írtuk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb