Mindenmás

Megérkeztünk.

Elindult Szeged vadonatúj, ízig-vérig lokálpatrióta, újgenerációs hírportálja, a Szeged365.hu!

Amikor a barátainkkal, kollégáinkkal megálmodtuk az újdonságot, úgy hittük, egy gyönyörű, önfeledt, tavaszi napon fogunk bemutatkozni Nektek. A legszörnyűbb rémálmunkban sem gondoltuk volna, hogy az idei tavasz egy közös, láthatatlan ellenséget szabadít rá a világra és így ránk, szegediekre is. A koronavírus réme egészségügyi vészhelyzetet és gazdasági krízist hozott, ebben a helyzetben minden szegedi médiafelület és újságíró vállára hatalmas felelősség nehezedik. A hétköznapjaink megváltoztak, a pontos, gyors és objektív tájékoztatás akár még életeket is menthet.

Fotó: Papdi Balázs

Szegediség.

Nincs szeretnivalóbb, hangulatosabb, mosolygósabb város a galaxisban, mint Szeged! Imádjuk az 1879-es nagy szegedi árvíz után újjászületett épületeit, fesztiváloktól pezsgő belvárosát, gyönyörű lányait, a Széchenyi téri színpompás magnólia-fáit, a rakparton eltöltött romantikus estéit, az itteni halászlé mindent kenterbe verő ízét, az ország legjobb egyetemét és az érzést, amikor közel 200.000 szív dobban együtt egy-egy Pick Szeged bombagól pillanatában!

A Szeged365.hu-t szegediek írják, olyanok, akik pár hete még Veled együtt vitték iskolába a gyermekeiket és tavaly még Veled együtt boroztak a Széchenyi téren, most viszont Veled együtt féltik családjukat a láthatatlan rémtől. Szerkesztőségünkben, csapatunkban jól megférnek egymás mellett a többféle világnézetet valló kollégák, hiszen egy valamiben biztosan egyezünk: itt élünk, itt vagyunk boldogok vagy épp bánatosak, itt vívjuk meg a hétköznapok csatáit és itt is tervezünk megöregedni.

Úgy éreztük, szeretett városunk megérdemel egy olyan hírportált, amely amellett, hogy ízig-vérig szegedi, bátran kilóg a sorból. Egy olyat, amely nem vesz részt a sárdobálásában, amely távol marad a gyűlölet-újságírás, a lejáratás és a hangulatkeltés műfajától, amely politikai pártoktól függetlenül, objektíven, minden résztvevőt megszólaltatva mutatja be a helyi közélet eseményeit.

Make news, not war!

Fotó: Papdi Balázs

Hogy milyenek leszünk?

A legfőbb vezényszavaink: szegedi, független, igazi.

Szegedi, mert a Szeged 365.hu-t szegediek írják szegedieknek.

Független, mert nem tartozunk egyetlen párthoz sem, így nem is leszünk a szócsöveik.

Igazi, mert grammra kimért politikai vezényszavak helyett a színtiszta igazságot meséljük el az olvasóinknak, objektíven, korrektül.

Számíthatsz Ránk a mindennapokban és mi is számítunk Rád: „dobd be” a véleményed, meglátásaid az oldalunkon hamarosan megjelenő ötletládába, tartozz a virtuális családunkba, formáljuk együtt a Szeged365.hu-t! Ne feledd: a kritika fejleszt, a dícséret pedig szimplán mocsok jól esik, ne tartsd magadban egyiket sem!

Hónapok óta azon dolgozunk, hogy elindulhassunk és hétfőn reggel 6 órakor eljön a nagy pillanat: a reggeli kávéd mellé már egy friss, ropogós Szeged365.hu fog várni a mobilodon, tableteden vagy a laptopodon. Addig is, vigyázz magadra és szeretteidre, moss gyakran kezet és szépen kérünk (leszámítva, ha a hivatásod vagy egészségügyi helyzeted el nem szólít): maradj otthon!

Baráti üdvözlettel:

a Szeged365.hu csapata, szerkesztősége

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb