Gasztro

Szegedi éttermek ismerik el a koronavírus idején is dolgozó hősöket

A koronavírus miatti járvány Szegedet is megbénította. Mindannyiunk egészsége érdekében iskolák, óvodák, kulturális helyek zártak be. Sőt, néhány vendéglátóhely is jobbnak látták az ideiglenes bezárást. Azonban mégis vannak, akik ez idő alatt sem otthon végzik munkájukat, hanem dolgoznak nap, mint nap, értünk. Nekik kedveskedik több szegedi étterem is, jótékonykodással.

A Garden Bistro nem zárt be teljesen, a Pizzamonsterhez, Fasor Vendéglőhöz, Pizza Monkey-hoz hasonlóan ők isházhozszállítással működnek. Az étterem csapata minden héten 10 db pizzával kedveskedik a Szegedi SBO és Mentőszolgálat munkatársainak.

https://www.facebook.com/Gardenetterem/posts/2485978328286406

A Pizzamonster Streetfood ‘n Grill szintén a szegedi egészségügyi dolgozóknak kedvez. Összeállítottak egy étlapot, Hétköznapi Hősök elnevezéssel. Facebook posztjukban olvasható a felsorolás, kiket érint a kezdeményezés:

https://www.facebook.com/pizzamonster.hu/photos/a.605411469530215/3665107213560610/?type=3&theater

Minden szegedi nevében köszönjük azoknak, akik a járvány idején is dolgoznak, hogy segítsenek, amikor szükség van rájuk. Ezért kérünk téged is, mint szegedit, ha megteheted: Maradj otthon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb