Kikapcs

Karantén programajánló: Ripoff Raskolnikov, közös taps az Árvíz utcában

Méghogy unalmas az önkéntes karantén: pörög tovább a Maradj Otthon! fesztivál, ingyen nézhetünk természetfilmeket, ráadásul a szegedi hősökért tapsolunk az Árvíz utcában. Egy igazi meglepetésünk is van ma estére, csakis Szeged365.hu olvasóinak!

A Szegedi Ifjúsági Napok és a Grand Café bevonásával szervezett Maradj Otthon! Fesztivál ma esti kanapé-koncertjét 19:30-tól a Ripoff Raskolnikov adja, élőben, otthonról: https://www.facebook.com/events/727400990999548/. A ma esti program 20:00 – tól a Kispál és a Borz frontemberével, Lovasi Andrással megy tovább, aki Majkához hasonlóan éneklés helyett beszélgetni fog, ezúttal a Petőfi Irodalmi Múzeum keretein belül: http://bit.ly/PIMxA38_Lovasi.

Tegnap indult és imádnivaló volt az #azablakomból névre keresztelt program, amely az olasz hagyományokat importálva arra ösztökéli az embereket, hogy ha már karanténban kell lenniük, akkor legalább az este egy adott időpontjában tapsolással fejezzék ki hálájukat az egészségügyben dolgozó szegediek felé. Az össznépi tapskoncert 20:00-tól az Árvíz utcában folytatódik, Szabó Dávid fotóriporterünk már a helyszínen, hamarosan jövünk a fotó – és videótudósítással.

A Belvárosi Mozi dobta be az ötletet, mely szerint a Librarius.hu jóvoltából díjnyertes természetfilmeket nézhetünk ingyenesen:

És a slusszpoén, a végére: este 20:00 – tól jön a luxushajón ragadt szegedi énekes, Tóth Jonathán egy exkluzív videóval, sőt, még énekelni is fog a Szeged365.hu olvasóinak! Hatalmas pacsi Neked, Jonathán, vigyázz magadra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb