Kikapcs

Karantén Programajánló: Mystery Gang, Juronics Tamás ajánlata, örülünk Vincent?


- Hirdetés -

Ma éjféltől kijárási korlátozás lép életbe Magyarországon és így Szegeden is, de ez nem jelent egyet azzal, hogy bele kell, hogy kattanj az unalomba: érkezik a pénteki Karantén Programajánló, benne Juronics Tamás ajánlatával, a Maradj Otthon Fesztivállal és még rengeteg négy fal közti tippel.

JURONICS TAMÁS AJÁNLATA: ÁLOMUTAZÓ, INGYENESEN, A KANAPÉRÓL


- Hirdetés -

Juronics Tamás komolyan veszi a járványt, családjával kiskundorozsmai otthonukban vészeli át ezeket a heteket. A bezártságot enyhítendő a jó öreg Shakespeare-összest ajánlja, és az Álomutazó ingyenesen elérhető felvétele is jó szórakozás lehet a gyermekes családoknak.2017-ben volt a bemutatója, a következő évben is nagy sikerrel játszottuk. “Csodálatos, nagyszabású, látványos és nagyon szórakoztató darab, magyar alkotógárdától, sok hazai sztárral a főszerepekben. Remélem, az élő előadás varázsa a televízión keresztül is átjön” – ajánlotta a Tiszatáj Online cikkében az általa rendezett mesemusical-t.

Port.hu: a Játékkészítő alkotóinak produkciója, Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.

Igazi szuperprodukció Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Schell Judittal, Ábel Anitával, Falusi Mariannal, Keresztes Ildikóval, Hajdu Steve-vel és sokan másokkal.

A teljes musical, legálisan itt nézhető végig:

https://videa.hu/videok/film-animacio/alomutazo.2018.dvdrip.xvid.hun-chef.avi.mp4-PkDDZmTSOGkr3Eq9

MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL: MISTERY GANG KONCERT

A SZIN és a Grand Café is benne van a Maradj Otthon! Fesztivál szervezésében, ergo egy kicsit miénk, szegedieké is a buli. Ma este a Mystery Gang tolja a rockabilly-t, élőben, otthonról.

Rajt: 20:00

Mystery Gang karanténkoncert: https://www.facebook.com/mystery.gang

TARANTINO: ÖRÜLÜNK, VINCENT?

Ma 57 éves a kétszeres Oscar-díjas olasz származású amerikai rendező, színészforgatókönyvíróproducer, az amerikai független film egyik legnagyobb hatású alakja, Quentin Tarantino.

Imádjuk a fejét, szerintünk Ti is.

Igazi szülinapi, péntek esti választás minden idők egyik legzseniálisabb Tarantino alkotása, a Ponyvaregény. Nagyjából bármelyik online tékából kikölcsönözhető, párszáz forintért garantáltan megcsinálja az esténket, mi csak ajánlani tudjuk, akkor is, ha nem vagy Tarantino fan.

Port.hu:

“Kirobbanóan öntudatos. Szégyentelenül szerethető. A végtelenségig idézhető. És nem utolsósorban a film, ami új életet lehelt John Travolta és Bruce Willis karrierjébe. A Ponyvaregény a nyitó jelenettől kezdve (amelyben Tim Roth és Amandra Plummer négy perc tervezgetés után hajt végre egy rablást egy Los Angeles-i étkezdében) arra hívja és szólítja fel a közönséget, hogy megtekintsen egy nagybetűs Filmet, és ennek a tudatában is legyen. Minden sor, minden szög, minden betétdal azt a célt szolgálja, hogy még jobban elmerüljünk ennek az élménynek az őszinte élvezetében. Így a Tarantino által a Kutyaszorítóban című debütfilmben megkezdett stílus oly módon került át a fősodorba, hogy azt öröm volt nézni.”


- Hirdetés -

- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb