Kikapcs

Karantén Programajánló: Mystery Gang, Juronics Tamás ajánlata, örülünk Vincent?

Ma éjféltől kijárási korlátozás lép életbe Magyarországon és így Szegeden is, de ez nem jelent egyet azzal, hogy bele kell, hogy kattanj az unalomba: érkezik a pénteki Karantén Programajánló, benne Juronics Tamás ajánlatával, a Maradj Otthon Fesztivállal és még rengeteg négy fal közti tippel.

JURONICS TAMÁS AJÁNLATA: ÁLOMUTAZÓ, INGYENESEN, A KANAPÉRÓL

Juronics Tamás komolyan veszi a járványt, családjával kiskundorozsmai otthonukban vészeli át ezeket a heteket. A bezártságot enyhítendő a jó öreg Shakespeare-összest ajánlja, és az Álomutazó ingyenesen elérhető felvétele is jó szórakozás lehet a gyermekes családoknak.2017-ben volt a bemutatója, a következő évben is nagy sikerrel játszottuk. “Csodálatos, nagyszabású, látványos és nagyon szórakoztató darab, magyar alkotógárdától, sok hazai sztárral a főszerepekben. Remélem, az élő előadás varázsa a televízión keresztül is átjön” – ajánlotta a Tiszatáj Online cikkében az általa rendezett mesemusical-t.

Port.hu: a Játékkészítő alkotóinak produkciója, Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.

Igazi szuperprodukció Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Schell Judittal, Ábel Anitával, Falusi Mariannal, Keresztes Ildikóval, Hajdu Steve-vel és sokan másokkal.

A teljes musical, legálisan itt nézhető végig:

https://videa.hu/videok/film-animacio/alomutazo.2018.dvdrip.xvid.hun-chef.avi.mp4-PkDDZmTSOGkr3Eq9

MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL: MISTERY GANG KONCERT

A SZIN és a Grand Café is benne van a Maradj Otthon! Fesztivál szervezésében, ergo egy kicsit miénk, szegedieké is a buli. Ma este a Mystery Gang tolja a rockabilly-t, élőben, otthonról.

Rajt: 20:00

Mystery Gang karanténkoncert: https://www.facebook.com/mystery.gang

TARANTINO: ÖRÜLÜNK, VINCENT?

Ma 57 éves a kétszeres Oscar-díjas olasz származású amerikai rendező, színészforgatókönyvíróproducer, az amerikai független film egyik legnagyobb hatású alakja, Quentin Tarantino.

Imádjuk a fejét, szerintünk Ti is.

Igazi szülinapi, péntek esti választás minden idők egyik legzseniálisabb Tarantino alkotása, a Ponyvaregény. Nagyjából bármelyik online tékából kikölcsönözhető, párszáz forintért garantáltan megcsinálja az esténket, mi csak ajánlani tudjuk, akkor is, ha nem vagy Tarantino fan.

Port.hu:

“Kirobbanóan öntudatos. Szégyentelenül szerethető. A végtelenségig idézhető. És nem utolsósorban a film, ami új életet lehelt John Travolta és Bruce Willis karrierjébe. A Ponyvaregény a nyitó jelenettől kezdve (amelyben Tim Roth és Amandra Plummer négy perc tervezgetés után hajt végre egy rablást egy Los Angeles-i étkezdében) arra hívja és szólítja fel a közönséget, hogy megtekintsen egy nagybetűs Filmet, és ennek a tudatában is legyen. Minden sor, minden szög, minden betétdal azt a célt szolgálja, hogy még jobban elmerüljünk ennek az élménynek az őszinte élvezetében. Így a Tarantino által a Kutyaszorítóban című debütfilmben megkezdett stílus oly módon került át a fősodorba, hogy azt öröm volt nézni.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb