Mindenmás

Napi Pakk, szombat: napsütés, Reviczky Gábor és Lady Gaga is ünnepel, kijárási korlátozás

Szombaton ismét napsütésnek örülhetünk Szegeden, még ha csökkentek is a lehetőségeink az új kijárási korlátozás miatt. Több ismert szülinapost is köszönthetünk ma is. Nézzük, kik ők!

IDŐJÁRÁS SZEGEDEN:

Országosan és Szegeden sem számíthatunk ma csapadékra, valamint frontra sem. Melegebb, naposabb időnk lehet, 3 és 17 fok között.

Kép: Szabó Dávid

NÉVNAP, ÉVFORDULÓK:

Boldog névnapot kíván a Szeged365.hu a Hannáknak, Johannáknak és Gedeonoknak!

A mai napon 71 éve született az ország egyik ismert színművésze, Reviczky Gábor. Kossuth és Jászai Mari-díjban is részesült már alakításai miatt. Szinkronszínészként kölcsönözte hangját Robert De Nironak és Jack Nicholsonnak is. Hallhattuk a Gyűrűk Urában és a Jedi visszatérben is.

Mai napunk másik ismert születésnaposa, Lady Gaga, aki ma 34 éves. Oscar-díjas és kétszeres Golden Globe díjas énekes-és színésznő. Leginkább kirívó öltözködéséről és élő előadásairól ismert. Legismertebb dalai a Just Dance, Poker Face, Born This Way vagy a Bad Romance.

AMIT MINDENKÉPP TUDNOD KELL:

Még mindig látótávolságban a forint mélypontja a járvány hatására, jelenleg egy euró 355 forint. Sok helyen mémként jelenik meg a közösségi oldalakon, hogy az üzemanyag ára is most csökken lényegesen- tartva azt két hete – amikor a lakosság nagy része home office-ban tolja az igát. Tehát az üzemanyag ára durván 10 forinttal csökkent. Orbán Viktor kihirdette a kijárási korlátozást, 300-ra nőtt a fertőzöttek száma hazánkban. Összefoglalónkban minden részlet megtalálható mi történt országosan és Szegeden tegnap a járvány körül:

Legyen minden Szeged365 olvasónak pihentető, feszültségmentes szombatja, kívánjuk mindezt mai születésnaposunk – Lady Gaga – másik nagy sikerű dalával!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb