KikapcsMindenmás

Elmarad a Glamour Napok, zárva a H&M

A tavasz legjobban várt Shopping-fiesztája, a GLAMOUR-napok idén tavasszal nem kerül megrendezésre a tervezett időpontban – írja közleményében a Glamour. Ahogy azt korábban megírtuk, bezár a H&M, a Zara, a Bershka, a Pull and Bear, a C&A és a Stradivarius is.

Nem járnak jó napok a szegedi shopping girl-ökre: a GLAMOUR bejelentette, hogy elmarad az április 16-19 – re tervezett Glamour-napok és bár az ÁRKÁD Szeged – Szeged Plaza – Napfény Park triumvirátus nyitva tart, néhány multi bezárta kapuit.

Jó hír viszont, hogy a GLAMOUR-napok nem szűnik meg, csak új időpontban tartják meg, akkor amikor már nem jelent veszélyt senki számára közösségben tartózkodni. Amennyiben tehát a járvány és a hivatalos intézkedések engedik, nyáron tartják meg az eseményt, új kuponfüzetet csomagolva valamelyik nyári számhoz.

Glamour Napok: a tavalyi plakát

Ahogy szombat reggel megírtuk, Szeged shopping center-ei nyitva tartanak, ennek dacára pár üzlet lehúzza vagy hamarosan lehúzza majd a rolót. Az Index.hu információi alapján a Zara központjában közölték, hogy az összes üzlet bezár. Mivel a láncolat egy nagyobb, több márkát tulajdonló cégcsoport, az Inditex része, valószínűleg ugyanez igaz a többi boltjukra, így a Bershka-ra, a Pull and Bear-re és a Stradivarius-ra is. A H&M-nél péntek délután tájékoztatták a dolgozókat, hogy szombattól ők sem lesznek nyitva. A C&A már 4 nappal ezelőtt kitett a honlapjára egy közleményt, miszerint bezárják 1300 boltjukat, és az online vásárlást ajánlják.

Korábban írtuk a témában:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb