Kikapcs

Karantén Programajánló: online színpadon a Tóték

Befutott a mai Karantén Programajánló. Az önkéntes karantén idején sem hagyunk unatkozni: van nálunk ingyenesen nézhető Szentivánéji Álom a Szegedi Nemzeti Színháztól, karantén challenge a Rico és Miss Mood művekkel, nomeg egy ma esti, firenzei Szeged365-ös tudósítással.

KULTÚRA: SZEGED MINDENT VISZ, A KANAPÉRÓL IS

Van pár dolog, amiben mi, szegediek abszolút verhetetlenek vagyunk: halászlé, paprika, napfény, az ország legszebb lányai, fesztivál, kultúra. Ha már az utóbbinál tartunk, a Szegedi Nemzeti Színház ismét nagy dobásra készül: bár a Szentivánéji Álom már csak kedd estig nézhető meg online, ingyenesen, szerdától egy újabb produkciót tesznek elérhetővé.

Szerdától a színház virtuális színpadán:

TÓTÉK, Örkény István klasszikusa, Bezerédi Zoltán, a Katona József Színház Kossuth-díjas színész-rendezőjével

Szerdától két héten keresztül a színház YouTube csatornáján lesz látható Örkény István Tóték című előadása, amelyet még 2018 őszén mutattak be a kisszínházban, Borovics Tamás, Szilágyi Annamari és Gömöri Krisztián főszereplésével. Láttuk anno, imádtuk, Boro szenzációs volt (meg persze a többiek is), csillagos ötös a színház menedzsmentjének az ötletért!

Addig is, ha még nem láttátok, tartalmas esti program a Szentivánéji Álom, alább már nézhető is:

https://www.youtube.com/watch?v=bYQ-MCKt3-g
https://www.youtube.com/watch?v=8LtHgGYlhCk

MARADJ OTTHON CHALLENGE: RICO ÉS MISS MOOD

Na, ők totál más vonal. Ma este érkezik a Maradj Otthon! Fesztivál és a #maradjotthonchallenge, 19.00 – tól Rico és Miss Mood folytatja a sort.
Ahogy a fesztivál oldalán írják, az esti órákban kanapélájvokat nézhettek, többek között Pély BarnaHangácsi Márton, Giorgio (Carson Coma), Molnár Tamás (JETLAG), Szivák Zsolt (Cloud 9+) főszereplésével, vasárnap pedig a Margaret Islandé a “nagyszínpadunk”, de szerdán egy újabb koncertfilmmel debütál Ákos, és szombaton a szokásos karanténnaplóját is hozza nektek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb