Nem kategorizált

Napi Pakk, péntek: 16 fok, Eddie Murphy, Jakabos Zsuzsa, benzin árak

A hétvégére hidegfront érkezik, viszont napsütésre számíthatunk. Egy hazai és egy amerikai ismert születésnaposunk is van mára. Beszámolunk a csökkenő üzemanyag árakról és a koronavírus jelenlegi helyzetéről, számokban. Itt a mai pakk:

IDŐJÁRÁS SZEGEDEN:

Éjszaka mínusz 3 fok körül lehet a hőmérséklet, napközben ez akár 16 fokig is emelkedhet. Szeles, hidegebb időt jósolnak, viszont csapadék nem lesz.

NÉVNAP, ÉVFORDULÓK:

Richárd és Buda névnap van ma. Szeretettel köszöntjük őket!

Beverly Hills-i zsaru, Oviapu vagy a Norbit. Csak néhány ismert film Eddie Murphyvel, aki ma 59 éves. Ő volt a Shrekben a szamár hangja, valamint zenész is filmszerepei mellett.

1989-ben született Jakabos Zsuzsanna, Európa-bajnok magyar úszónő. 2003-ban rövid pályás magyar bajnok volt. A 2004-es Eb-n 400 méter vegyesen negyedik, 200 méter vegyesen hatodik volt.

AMIRŐL MINDENKÉPP TUDNOD KELL:

A koronavírus nyilván a benzin árakat is érinti, történelmi mély ponton van az üzemanyag ára. Hogy Szegeden mi a helyzet a témában, a cikkben találtok választ.

Egyre többen végeznek el magán koronavírus tesztet, valószínűleg a folyamatos növekedés miatt, ami a betegek és az áldozatok számát illeti. Részleteket tegnap esti összefoglalónkban olvashattok.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb