Kikapcs

Este 7-től őrület: Náksi, Spigiboy, Peat Jr live szett a Szeged365.hu-n

Bejött a múlt hétvégi, szegedi szervezésű I Love Retro online fesztivál? Ha a válasz igen, mocsok jó hírünk van: ma este sem maradtok retro-őrület nélkül, érkezik az Emlékek Éjszakája Online Festival, Peat Jr, Náksi és Spigiboy szervezésében! És a legjobb: mi is élőben adjuk! Buffalo cipő felhúz, sör behűt, este 7-től süt ránk a napsugár!

Pontosan egy hete a JATE Klubos Mára Krisz és csapata hatalmasat ment egy kiszuperált raktárépületből, nem mellékesen több, mint ötmillió forintot rántottak össze egyetlen este alatt jótékonysági célra. Az I Love Retro online fesztivált a statisztikáink szerint imádtátok, a Szeged365.hu-n többezer szegedi bulizott a nappalijában Kozsóval, Náksival, a Happy Gang-es Cory-val és még rengeteg 90’s ikonnal. Ma este retro-őrület folyt. köv., ismét szegedi kötődéssel: a három elkövető már-már szegedinek számít, annyit játszottak a Deja Vu Fesztiválon, a Hungiban és még jópár szegedi eseményen, szórakozóhelyen az elmúlt pár évben.

Az Emlékek Éjszakája Online Festival egyik szervezője, Völgyi Peti aka Peat Jr. a Szeged365.hu-nak elmondta, az Együtt az Egészségügyért alapítvàny csapatàval közösen a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak szeretnének segíteni, így a bevétel teljes összegét a koronavírus által megfertőzött betegek gyógyítására, valamint a gyógyító személyzet támogatására ajánlják fel. A bulit ingyenesen lehet nézni az Emlékek Éjszakája hivatalos Youtube csatornáján és természetesen a Szeged365.hu-n is, viszont a Ticketshop oldalán támogató jegyeket tudtok vásárolni 1.000 – 10.000 Ft közötti összegekben. Ha segíteni szeretnél, katt IDE.

Petiék a kezelési költség és az áfa levonása után az összes pénzt az alapítványnak utalják át. A dzsembori 19:00 – 22:00 között pörög, a stream-et mi is átvesszük.

Mutatjuk, milyen lesz a buli:

…ilyen (Peat Jr):

…ilyen (Náksi Attila):

…és ilyen (Spigiboy):

Egy kis slusszpoén a végére: Spigiboy aka Spigelhalter László amellett, hogy a 2000-es években hatalmasat ment, mint DJ és Producer, emellett már második ciklusát tölti, mint Vácrátót polgármestere – októberben toronymagasan nyert, másodjára is. Spigi egyébként programozó-matematikus szakon végzett az ELTE-n, zseni, úgy, ahogy van, imádjuk.

A múlt hétvége margójára, ha lemaradtál volna:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb