Kikapcs

Karantén Programajánló, szombat: online szentmise Szegedről, 100 ingyen film, Tesco Disco, #dekázzotthon kihívás

Karantén Programajánló, szombat: összekaptuk a hétvége legszerethetőbb és otthonról is élvezhető programjait, természetesen azokat, amik ingyenesen is elérhetőek. Van nálunk online szentmise a Szegedi Fogadalmi Templomból, 100 ingyenes és legális film nomeg egy orbitál, szombat esti Tesco Disco csapatás.

100 REMEK FILM INGYENESEN ÉS LEGÁLISAN

A koronavírus alaposan áthúzta a szegedi mozirajongók számításait, de szerencsére a streaming szolgáltatók ingyenesen nézhető kínálata bőven ad lehetőséget arra, hogy otthonról, a kanapéd kényelméből is válogathass a filmek között. A Mafab.hu összegyűjtött 100 tuti filmet, amelyek ingyenesen és legálisan elérhetőek. Esőember, Éjfélkor Párizsban, Zodiákus, Train to Busan (meglepően jó, de csak ha bírod a slasher-t), Volt Egyszer egy Vadnyugat… ütős kis lista vár Rád! A pakk része a streaming szolgáltatók listája is, ergo most aztán tényleg csak klikkelned kell.

Például, IDE.

SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ, A NAPPALIDBAN

Ha Szilágyi Annamarit és Borovics Tamást összeeresztik, mindig fergeteges darab kerekedik belőle! Ez legutóbb is így volt, Örkény István legnépszerűbb színpadi műve, a Tóték az elmúlt évadban az egyik legtöbb előadást megért produkció lett. A színpadi remekmű április 14., 24:00-ig ingyenesen megtekinthető a Szegedi Nemzeti Színház YouTube csatornáján, nomeg itt, egyetlen kattintással:

https://www.youtube.com/watch?list=PL3_GioHlQCzG297h-_0tsULf9Hs82SL5q&v=jUKzJXDT64s&feature=emb_logo

ONLINE SZENTMISE SZEGEDRŐL

A Dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök által, a Szegedi Dómban végzett liturgiákat a Szeged-Csanádi Egyházmegye oldalán élőben tudod nézni, szerintünk jól fog esni ebben a nem éppen vidám időszakban.

A szentmiséket online IDE kattintva tudod nézni az alábbi időpontokban:

Április 5. Virágvasárnap      10 óra szentmise

Április 9. Nagycsütörtök      18 óra szentmise

Április 10. Nagypéntek        17 óra liturgia

Április 11. Húsvét vigíliája    20 óra

Április 12. Húsvétvasárnap 10 óra szentmise

A szegedi Szent Gellért Szeminárium kápolnájából vasárnaponként 10 órakor, hétköznapokon pedig 18 órakor látható szentmise közvetítés, ezekhez kattints IDE.

MARADJ OTTHON FESZTIVÁL ÉS EGYÉB ZENEI NYALÁNKSÁGOK

Minden idők legkillerebb Tesco Disco-ja a Maradj Otthon Fesztivál és a VOLT Fesztivál Official 27. születésnapjának keretein belül ma este az alábbi stream-eken büntet:
VOLT Fesztivál Official https://www.facebook.com/VOLTFesztival/
Strand Fesztivál Official
https://www.facebook.com/StrandFesztival/
Maradj Otthon! fesztivál
https://www.facebook.com/maradjotthonfesztival/
Tesco Disco
https://www.facebook.com/tescoodiscoo/

…és a végére hagytuk a házi kiskedvencünket: elindult a Szeged365 Challenge, mozogj velünk egy kicsit a nappalidban és megszórunk olyan nyereményekkel (házhoz szállítva) hogy ketté fog állni a füled:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb