KikapcsSport

Elindult a Szeged365 Challenge: #dekázzotthon!

Sportolni, otthon? És még nyerni is? Miért ne! Elindult a Szeged365 Challenge, ezentúl minden héten más és más, otthonról teljesíthető sportos kihívásokra hívjuk ki a szegedieket! Nyeremények bekészítve, kapj fel egy labdát és vágjunk bele, rajtol a #dekázzotthon challenge!

A Te dolgod: fogj egy labdát a nappalidban, kertedben, vagy bárhol és dekázz! Vedd fel videóra és töltsd fel az alábbi Facebook-posztunk alá, kommentben a videót + írd oda, mennyit sikerült összehozni! Akkor is nyerhetsz, ha nem a Tiéd lett a legmagasabb deka-szám!

Három kategóriában hirdetünk nyertest vasárnap este:

Felnőtt (14 év feletti) dekaverseny: a cél minél többet dekázni

Nyeremények: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Rozmaring Ételbár napi menü + 2 db Delimo Kézműves Cukrászda (Az Év Kávézója 2019 országos közönségszavazás, első helyezett) sütemény az általad választott ízben házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba.

Gyermek (14 év alatti) dekaverseny: a cél minél többet dekázni

Nyeremények: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Pizzamonster Streetfood ‘n Grill pizza az általad választott ízben házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba.

Szeged365 különdíj: itt nem a dekázott mennyiség számít, hanem az, hogy milyen jópofán, viccesen vagy épp egyedi stílusban tolod az ipart!

Nyeremények: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Trója Ételbár gyros box házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba.

#dekázzotthon challenge időtartama: 2020.04.03., péntek 12:30 – 2020.04.05., vasárnap 21:00!

Eredményhirdetés: vasárnap 21:00!

A játékban akkor tudsz résztvenni, ha az elkészített dekázós videódat kommentben feltöltöd a Facebook posztunk alá. Más video-megosztóról linkelt videókat nem tudunk elfogadni.

Szóval, dekázásra fel, hajrá Szeged!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb